Ložiska diferenciálu (hučení)
Zdravím, mám Superba 3, 206kw. Najeto 80tis. Při rozjezdech nebo nízké rychlosti mi auto divně hučí. Dělá to i u podřazení z 3 na 2 a 1. Dočetl jsem se že by to mohly být nějaké ložiska diferenciálu. Chci se zeptat, zda někdo neměl stejný problém, popř., jak ho řešil? Díky
Výkonem to utáhne. Za 44kW semvtahnul 1200 kg a šlo to. Nebyla to raketa, ale ani sem nebyl brzda provozu.
Spíš se podívej kolik kg máš v techničáku na kulu. Myslím, že 1100 kg tam nebude.
Ahoj,
mám Superb Combi 2018 1.6 TDI 88 kW s automatickými předními světlomety a přestaly mi svítit dálková světla. Po sepnutí páčkou se na palubní desce objeví symbol dálkových světel s "A" a podle palubní desky se i dálková světla rozsvěcují a zhasínají (podle průjezdu obcí, protijedoucích vozidel apod.), ale světla samotná nesvítí. S tímto bude pravděpodobně souviset i to, že světla nejdou zcela vypnout, ani zapnout pouze parkovací světla klasickým ovladačem pod volantem - při jeho přepínání se neděje vůbec nic.
Jsou světla jako taková zralá na výměnu / repas? Může to být clonkou, jak jsem se dopátral samostudiem? 🙂
Díky moc za rady a postřehy