Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• I lost $57,000 to a crypto scam after a woman on WhatsApp manipulated me into constant deposits. Heartbroken and betrayed, I discovered iForce Hacker Recovery through online forums. Skeptical but desperate, I reached out. Their professional, empathetic team guided me step-by-step, using expert cyber investigation to track and recover my funds. Weeks later, they returned every cent. They restored not just my money, but my hope. If you’ve been scammed, I highly recommend contacting iForce Hacker Recovery. They fight for victims and deliver results.   Website: https://iforcehackers.com WhatsApp: +1 240-803-3706 Email: iforcehk@consultant.com
    • Dorobenie zlomeného kovového ventilu sa nepodarilo, už bolo zlomené aj telo ventilu. Objednal som 2 ks komplet hadičiek z Aliexpresu, čakal som 3 týždne a neprišli, napriek tomu, že v systéme svietilo, že sú doručené. Vrátili peniaze, objednal som cez Aliexpress znovu u iného predajcu 2 ks, a zase to nedorazilo. Takže auto stálo prakticky takmer 2 mesiace v garáži (z časti aj preto, že som to neriešil včas), ale na konci dňa manželka povedala aby som sa na to vysral a kúpil hadičku s ventilom za plnú ceny a dal to auto už do poriadku, lebo stalo sa, že sme potrebovali dve autá naraz. Takže objednal som novú hadičku aj s ventilom, včera poobede to dorazilo dnes so to namontoval aj so škrtiacou klapkou a auto už samozrejme jazdí. Bola ešte možnosť kúpiť tú hadičku cez Allegro s dovozom zo Spojeného Kráľovstva za necelé dva týždne a za cca. 40 € aj s dopravou, ale už sa mi nechcelo ďalej čakať. Ešte musím získať späť peniaze z Aliexpressu za druhú objednávku. Kovovú koncovku pre tento ventil použijem, ak s táto plastová znovu ulomí, zatiaľ si ju odložím do zálohy.
    • Pomohlo mi vymazat chyby přes VCDS a po novém nastartování otočit volantem na jeden doraz a držet dokud nepípne auto, potom otočit do druhého dorazu a opět držet dokud nepípne. Potom mi to začalo fungovat a zmizeli chyby. Ze začátku jsem dělal chybu, že jsem nedržel volant dost dlouho v krajních polohách. Kalibrace přes VCDS mi také nešla.
    • Nedá, je potřeba buď jáma, zvedák, anebo my máme udělané schody na zahradu, na které najedu, vlezu pod auto a sundám kryt (ten jde pěkně, drží na čtyřech místech). Nesmí tam být žádná koroze.
    • U fl se start generátorem 1.5tsi dsg stačí párkrát otevřít dveře a nechat svítit ne lampičky, ale ty barevny listy a rozsvítí se displeje. Sice jsem pak nastartoval, ale vyběhnou ti všechny možný závady systémů než si minimálně delší jízdou tu 12V baterku dobiješ…
  • Vytvořit nový...