Motor 1.9 TDI
213 témat v tomto fóru
-
Zdravim,chtel bych si zakoupit tendle model , zajmalo by me jakou to ma spotrebu, zda neni moc kdyz to ma nalitano pres 200tisic km ,a na co si dat pozor. predem dik
-
- 9 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
-
takto to začalo.. pokračovalo ďalej.. a skončilo novým motorom...
-
- 11 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych radu. Mám Superba 1.9Tdi, 74 kw. Posledních několik dnů mě při rychlosti kolem 130 km/h párkrát vynechal motor, nede prostě dál do otáček( uleje se). Stačí zastavit vypnout zapalování a motor zase běží normálně. Dnes se mě rožnula kontrolka řídící jednotky motoru a na displeji nápis Emise- do servisu.Turbo bylo měněno asi před rokem. Po připojení na Vag mě to napsalo: Adresa 01 Řídící jednotka 038 906 019 kc Komponent 0000 SG 4896 Kodování 00002 Opravna WSC 000 28 TMBDS63U549063366 SKZ 7Z0D2342665 1 NALEZENY CHYBY 17965- Regulace plnícího tlaku - regulační mez překročena P 1557-35-10---Sporadicky Readiness N/A Pokud se s tím někdo setka budu…
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
zdravim, potreboboval by som poradit, dnes som vymenil egr ventil, vakuovu pumpu, a zhavice a po nastartovani a naslednej jazde mi zacal motor cukat pri pritlaceni plynu (akcelerovani), vie mi niekto poradit co to moze byt? pred vymenou mi to nerobilo
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Teď jsem měnil olej u supa 1.9 PD a koupil jsem si na to extractor teda vlastně čerpadlo .Připadalo mi že to bylo lepší než ho měnit normálně .Všechno jsem si vysál i z vany a dělalo to dohromady 3.9 L no a nalil jsem tam 4L a bylo to plný jak před výměnou.Ptal jsem se v servisu škoda a tam mi řelkly že podle směrnic ten olej můžou taky měnit pumpou .S čerpadlem je to fakt čistá práce a jestli tam zbyla decka tak i mechanik ze servisu řek že to tomu motoru vůbec nevadí a i normální výměnou tam taky něco zbyde..Zajímalo by mě jestli někdo máte tuhle zkušenost.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Caute ,mam taky osemetny problem. Rano som prudko brzdil a zrychloval ,predbiehal som kolonu a zrazu mi auto ide strasne pomaly kym nedosiahne otacky cca 2200. Na 1ke a 2ke to moc nespozorujes ale napr kym sa na 5ke dostanem z 80kmh na 100 kmh trva to aj 20 sekund. Moze to byt nejaka vytiahnuta hadicka?alebo vaha vzduchu? VAG nenasiel ziadnu chybu okrem chyby cidla na chladiacej kvapaline. Ako nahle sa dostanem nad 2200 otacok auto ide uplne normalne Diky
-
- 22 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes jsem sundal kryt motoru a uvidel jsem tam (viz obrázek) ze ve spoji mirne prolína olej. chtel jsem se zeptat jestli to není náznak neceho? Zkusim se podivat na ty svorky popripade mam vymenit tu hadici? nebo prosim neco doporucte protoze me to znepokojuje.... diky vsem
-
- 48 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
Zdarec, potřeboval bych poradit ohledně vstřiku. Mám PD motor 1.9 - 77 kw typ BSV a měli by tam dle VINu byt vstřiky 038 130 073 BH, které stojí majlant. Dají se zaměnit za 038130073AG ? Je taky na 1.9 74-77 kw taky PD motor, ale octavka a není to typ BSV.
-
- 0 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Mám problém se Supem s motorem 1.9, 77kw. Po ujetí cca 20 km motor ztratí výkon a přejde do nouzového režimu. Vag napíše, že není dosažena regulační hodnota tlaku či tak něco. Vyměnil jsem elektroventil na podtlak, váhu vzduchu a nakonec i turbo. Závada je pořád stejná. Prosím poraďte
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Mám Supíka 1.9TDI a zhruba při 1500-2100otáček v záběru ne na volnoběh jdou do interieru nepříjemné rezonance,kort na zadních sedadlech tam se to přenáší ještě víc !!!Jinak,ale nevybruje nebo že by se třeba nějak klepal to ne!motor má najeto 80 000km a jinej problém sem zatim neměl...je to nepříjemny kort u takovýho auta to naštve a kazí to celkový komfort...
-
-
- 49 odpovědí
- 19,9tis zobrazení
-
-
-
Opět mám problém to aby toho nebylo málo. Dnes se mě objevil v nádobce na kapalinu olej. Víte někdo co se děje? Díky za brzké tipy.
-
- 15 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Ahoj, poslední dobou cca po dvou týdnech pravidelně dolévám cca 2 deci chladící kapaliny (ta růžová), tohle asi normoš nebude, že? Kde by mohl být problémek? Díky
-
- 6 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Chtěl jsem se zeptat, údajně u motoru PD 96kW občas praskají písty a ještě víc v souvislosti s chipem, co je na tom pravdy?
-
- 8 odpovědí
- 4tis zobrazení
-