Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• @richi661 prosim nemas vedomost co za barvu je CH TNG?
    • Ahoj, mám Yeti r.v. 2013, před fejsliftem a dočasně chci odpojit alarm (tovární) kvůli vysokému klidovému odběru. Vytáhl jsem pojistku z přístrojové desky (z boku vedle volantu), vše ok, ale zajímá mne, nemůže se třeba časem spustit siréna jen tak? Prý má záložní akumulátor, bůh ví jestli je ještě funkční, ale jestli se třeba nemůže spustit, hlavně teda v noci bych nerad, jsme klidná ulice. Díky kdo ví, v autech se moc nevyznám.   Jinak siréna funguje, např. když odemknu jen klíčem a do 15s nezapnu zapalování
    • Když jsem se ptal v servisu na diagnostiku baterky, tak mi řekli, že to nedělají, že jen v případě když to zákazník reklamuje. Možná by stálo za to ji před koncem záruky prostě naslepo zreklamovat, že má slabý dojezd, a ať ti dokážou, že je ok. Ale tam je 6 let ne? To máš ještě fůru času.   Jinak z těch mých 39 km je cca 18 po dálnici. A převýšení je znát, když jedu tu trasu jedním směrem, tak mám průměr cca 24-26kWh, když jedu obráceně, tak se k 16kWh v klidu dostanu, i na menší hodnoty, když to neperu po té dálnici 135. 
    • Jak psal @Patrik1971 aktuálně nejde kvůli SFD2 měnit nic. Sice někdo psal na OBD11 fóru, že se mu podařilo vypnout asistent rychlosti, ale auto bylo tuším pro Australský trh a tam to může být malinko jinak, byť SFD2 je ochrana tuším celosvětová.   @Hamman: Tady není žádné řešení offline. Zkoušel jsem na své FL změnu grafiky budíků a bez úspěchu (šel jsem stejnou cestou jako u před FL). Jakákoliv změna nyní potřebuje kontrolní součet, který se ověří online na serverech VW. Osobně si myslím, že to tedy bude skutečně pro jakoukoliv změnu (tj. např. odemčení litrů na dotankování), která se dřív zapsala do jednotky v řádu vteřin.
    • Najeto 11660km, průměr 7,9l. Na cestě, bez větší snahy, se dostanu na 7,2l, dálnice do 150km/h, svižně 8,5l. Prvních 10-12km to žere dost, pak to hezký klesá. Za mě spokojenost. 
  • Vytvořit nový...