-
Aktuální příspěvky
-
Od pan Zdeněk · Vloženo
Při staženém okénku Škoda karog 1.5 TSI slyším od převodovky chrastění při vyšlápnutím spojka to zmizí najeto 10000km zprvu šlo špatně řadit 1 stupen -
Nejspíš nikdo, když ta odpověď tady není. Navíc tady byl naposled v roce 2015...
-
Toto není inzertní server. Pár dní to tady nicméně nechám. Případný prodej si řeště přes soukromé zprávy.
-
Děti si hrály se sedačkou řidiče a teď mi po otevření zamčenýho auta automaticky jede do maximálního předklonu. To stejný paměť sedadel. Uloží všechny směry kromě předklon/záklon a vždy jede do maximálního předklonu. Zkoušel jsem vymazat personalizaci, tovární nastavení auta, odpojit pojistku ovládání sedadel a odpojit baterku na 30 min. Nic nepomohlo. Pak jsem zkoušel dát maximální záklon a maximální předklon hned po sobě, ale žádný gong se neozval. Přesně to jsem viděl, že dělaly děti. Maximální záklon a předklon. Pak jestli ještě něco pomačkaly, to už netuším. Napadá vás prosím ještě nějaký řešení? Jestli to během víkendu nerozchodím, tak jedu do autorizáku. Je to o nervy. EDIT: Vyřešeno. Důležitá poznámka k tomu záklonu a předklonu. Napřed dejte sedadlo do takové polohy, aby opravdu šel max záklon a předklon. Pak to pípne a už jede normálně. Já ho měl moc nízko a zastavilo se mi o zadní sedačku. Pak jsem ho dal moc vysoko a zastavilo se o střechu. Teď mi to prošlo komplet celý do lehu až k volantu, ozvalo se pípnutí a už jede.