Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Mne cas od casu taktiez dlhsie toci, a nezavisi to od toho ci je vonku mraz, ci je teplo alebo ci je motor zohriaty, ci studeny. Niekedy sa mi to stane aj 2 krat do tyzdna, niekedy mesiac nic. 
    • Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s lane assist u vašeho kodiaqu. Já momentálně vlastním dva, oba jsou 2.0 TDI 4x4 STYLE. Velký rozdíl je při použití line assistu. U Kodiaqa z roku 2017 auto nádherně drží směr uprostřed jízdního pruhu, nicméně u auta z roku 2024 systém funguje tak, že auto zareaguje až v okamžiku, kdy se přiblíží bílé čáře a o jízdě uprostřed pruhu se vůbec nedá hovořit. Je to závada nebo má jednoduše novější verze podstatně hůř vyladěný lane assist? Díky za vaše postřehy.
    • tak to by som hned nepovedal ze nedostupne. diel predsa existuje, kupit si ho vies, zalezi aka tam je kompatibilita. teoreticky by si proste ten air bag iba nezapojil....na sbazari za 2k ak by si to silou mocou chcel  
    • původní kartě? ne na flaschce? po vložení do navigační jednotky? né do předního USB portu?   Jsem úplně mimo, když žiji v tom, že O4 už v žádné konfiguraci nemá samostatnou navigační jednotku?
    • Teď jsem koukal, že na Appstore pri Iphony už verze 8.4.0 je. Tak počkám. 😃 
  • Vytvořit nový...