-
Aktuální příspěvky
-
@Fanouš Ch Mám Octavii 3FL s Amundsenem. Takže asi něco podobného co ty. Taky MIB2.5. Kupoval/podpořil jsem to na indiegogo asi před 3 měsíci a na začátku července to dorazilo. Jsem s tím moc spokojen. Semtam bezdrát vypadne, ale to jsou místa, kde mám vysledované, že mi to vypadne i v O4 kde je bezdrát vestavěný. Není to chyba auta/krabičky, ale jde o nějaké rušení frekvencí okolím. Každopádně nic z toho, co popisuješ se mi neděje. Fakt jsem mile překvapen jak dobře to funguje. Rozlišení dobré, připojení do 15-25s od nastartování (nejdříve nabíhá krabička, pak se připojuje k telefonu a pak se krabička připojuje k autu) všechno rychle. Má to vlastní appku pro telefon na nějaké další nastavení a aktualizace. Je to už v podstatě třetí generace "toho samého" takže to asi postupně vylepšují. Jen teda jsem neřešil netflix atd, to jsem nikdy nepotřeboval v autě . Jen asi budeš muset počkat, až bude ta TWO+ v prodeji normálním, nejsem si jistý, jestli ty předchozí verze umí CP.
-
Pokud stále neberete čínské elektromobily vážně, zde je další důkaz, že byste měli. Uzavřený a odstrojený prototyp Xiaomi SU7 Ultra zdolal Nordschleife Nürburgringu za pouhých 6 minut a 22 sekund – o 24 sekund rychleji než jeho předchozí kolo z roku 2024. To znamená, že elektrický prototyp z Číny je na legendárním okruhu rychlejší než jakýkoli sériově vyráběný vůz – ať už na benzínový nebo jiný pohon. Vůz má úžasné parametry Po zhlédnutí čísel nás to nepřekvapilo. Tento prototyp SU7 Ultra má díky své třímotorové konfiguraci výkon 1 548 koní, což umožňuje zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhých […] Článek Tento čínský sedan je rychlejší než všechny supersporty na Nürburgringu se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
-
Od Petr Svetr · Vloženo
špatně čteš, já nemam Sportline, psal jsem,,že když jsem si přebíral auto (mám L&K a měl.jsem.jeden smart holder), byl tam nachystany na předání Sportline a měl vzadu dva držáky na tablety -
To je možné no Co nadělám, budu doufat, že se to aspoň trošku posune na dřív. Někde jsem četl, že teď o letní celozávodní dovolené v Kvasinách upravují linku, aby rozšířili kapacitu výroby... třeba to něco změní Libor12: taky držím pace, ať ho už máte brzy doma
-
Ahoj. Co máš za radio a telefon? Ja mam Mib 2.5 v S3 2018 a samsung galaxy S24 ultra + CarlinKit a naprostá katastrofa. Už jsem to nekolikrat nastavoval, aktualizoval. Zajímavé je, že když jsou ty vedra, sednu do auta a šup, pripojeno. Jinak se připojí treba až za 2,3minuty. Někdy vůbec, tak ho musím odpojit. Tak uvazuji o změně. Mám ještě Ottomotion play2video pro, ktery umí i netflix, Spotify atd a to samé. Nedavno jsem se stal testerem pro Ottomotion a dostal jsem Car tv Max. Ten se připojí okamžitě, ale celé androidAuto má špatné rozlišení, ikony, navigace prostě vše je rozmazané. Tak že řešíme aktualizaci. Pokud by ta tvoje hracka fungovala, hned bym měnil.
-