-
Aktuální příspěvky
-
Od Aleš Sluka · Vloženo
Zdravím, na motoru 1,0 TSI 85 kW je skříň vzduchového filtru (filtrbox) nasazena: - vzadu na gumovém usazení - vpředu je šroub do gumového uložení. Zjistil jsem, že tento šroub tam chybí. Filtrbox sundával servis při výměně zapalovacích svíček a šroub tam asi zapomněl zašroubovat. Pokud někdo ví, jaký šroub tam patří, prosím o informaci. Děkuji A. Sluka -
@csabac Ahoj jen info, dnes 180 km po dálnici dá se říct 130km/h a teplota byla max co jsem viděl 107 stupňů, venku 25. Budu sledovat dál.
-
Od hardhouse.trip · Vloženo
Objednal jsem, tak uvidime. Jen me zaráží, že když tu někdo předtím dal odkaz na nějaký produkt, tak říkal, že to nehlásí chybu světel,a když to koupil další, tak mu to chybu házelo. Další věc je, že někdo musí dopilovávat konektory a jiný ne, přitom vyrobený je to všude snad stejně. A mají s tím problém nejenom Scaláci, ale i v jiných vláknech napříč snad všemi modely... -
Dokud mě brali do nedávna vlastní olej jezdil jsem na výměnu oleje i mimo interval do AS a bylo to i ve výpisu elektronické servisní knížky. Nechal jsem si u toho dělat něco navíc, třeba vyčištění zadních kotoučových brzd, které to hned po první zimě opravdu potřebovaly.
-