-
Aktuální příspěvky
-
Uplny suhlas, toto je must have zoznam...🤌 dajte prosim vediet, ak to uz niekto robi/vie... (+ mne este brutal chyba kessy na zadnych dverach, ale to sa len dokodovat neda 😄)
-
Nedari sa mi dokoncit sparovanie appky s autom. Existuje hlavny ucet (zena+jej mobilna iOS aplikacia MySkoda) a moj hostovsky ucet + Android aplikacia. Obaja sme v aute prihlaseni, jej appka aj funguje, ale mne stale visi na tomto kroku (vid obrazok). Po chvili hlaska zmizne a nic sa nestane. Skusil som uz aj zmazat kompletne svoj profil v aute, skusil som appku v mobile uplne odstranit a nanovo nainstalovat. Ale nic proste. Neviete prosim poradit ako na to? Vdaka
-
Ahoj,prosím ťa ja mam presne takýto istý problém zo superb 3,podarilo sa ti to vyriešiť???
-
nedá sa to už kúpiť, tiež som to zháňal, musel som si ich vyrobiť, resp. asi by sa dali aj repasovať
-
To fakt v dnešní době ještě existuje někdo, kdo nezná základní pojmy v oblasti výměny oleje u koncernu??? Výrobce jasně udává proměnlivý interval, kde maximum je 24 měsíců a 30 tis. km, podle toho, co nastane dříve. A však s ohledem na způsob použití a počtu studených startů atd. si algoritmus řídící jednotky sám určí km a datum výměny. Kdo své auto nemiluje a nechce si ho držet 10 let po záruce, nemusí řešit nic. V opačném případě není na škodu měnit olej dřív, třeba po roce, nebo po cca 20 tisících km. Já dělám první olej vždycky dřív, okolo 8-10 tisíc km. Další až po těch cca 20 tisících. Samozřejmě jen originál VW Longlife 0W-30. 5l kanystr stojí okolo tisícovky. + Filtr Mann za pár Kaček. Šroub ve vaně by měl držet, když je vana ocelová. Snad se nepletu. Přinejhorším ho prodají v jakémkoli Škoda/VW salonu.
-