-
Aktuální příspěvky
-
Prý ani 2,5 l by ničemu nevadilo říkal p. Sixta. Myslím, že vyteklo vše co tam bylo. I jsem si do auta na chvíli sednul, aby bylo najkoněný na stranu řidiče a už ani kapka. Je nutné vyndat akumulátor a jeho držák, nic složitého, práce na půl hodiny. Aspoň jsem vyčistil ten držák, byl tam napadanej bordel.
-
Protože ti to asi bere mikrofon z telefonu kterej máš v kapse ?
-
Dobrý den mám motor 1.6TDI CAYC r.v.2012 a mám podezření že mi odcházi vstřiky. Měřil jsem odchylku vstřikování a nevím jaké jsou mezní hodnoty pro tuhle funkci. Vypadá že mi odchází druhý vstřik protože má nejvyšší odchylku a při startu mi kolísají otáčky asi 10 sek a potom už se auto chová normálně. Spotřeba nevzrostla je stejná. Palivo tankuji obyčejné na benzínce kde tankujou kamiony denně takže staré palivo nehrozí. Měřeno programem VCDS.Budu ještě zkoušet vyjet 3 nadrže premiové nafty snad mi to pomůže kdyby jste veděli jake jsou správne hodnoty vstřiku nebo co změřit budu rád . Díky za rady
-
Od Jan Sequens · Vloženo
Ahoj, budu rád, když ty chyby hodíte tady do GitHub trackeru, který jsem založil, když mě začal rozčilovat můj Kodiaq. Je to formát, který je programátorům známý, tak doufám, že se toho ve Škodovce chytnou Dík https://github.com/jansequens/open-skoda-bugs/issues
-