Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Nový ceník od 29.7.2025. Co jsem našel, tak se změnily ceny prémiového lakování z 18000 na 34000 u některých výbav. nova-octavia-cenik.pdf
    • Ano. Ramena, tlumiče (DCC), pružiny, disky originální - původní. Při jízdě rány ani praskání nepozoruji.
    • › Studie Škoda Vision O představuje budoucí podobu vozů Škoda s karoserií kombi a posouvá designový jazyk Modern Solid na další úroveň › U příležitosti 130. výročí představuje Škoda Auto nástupce modelů v kombi segmentu, v němž patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější› Světová premiéra studie Škoda Vision O proběhne letos v září v Mnichově Škoda Vision O Škoda Auto odhaluje první detaily konceptu Vision O, který bude mít premiéru začátkem září v Mnichově. Koncept Vision O poskytne vhled do budoucnosti značky v kombi segmentu a představí další rozvoj designového jazyka Modern Solid. Designová studie odhalí budoucnost kombi modelů, odrážející odkaz značky Škoda a její pokrokový přístup. Vision O zároveň reflektuje 130letou tradici značky Škoda […] Článek Designový koncept kombi budoucnosti Škoda Vision O se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Jsem odpovídal Danči, takže asi se odpověď vztahovala k Amundsenu 2013, ne?
    • Zdravím. Mam takový dotaz. Auto když ráno nastartuji, tak vydává takový chroustaly zvuk. Po zahřátí už neni skoro slyšet. Rozvody jsem dělal před 6000km. Díky za jakékoliv info  IMG_8866.mov    
  • Vytvořit nový...