-
Aktuální příspěvky
-
Tak ještě neopraveno, ALE znovu jsem nahříval. Nešlo to. Tak jsem se nas.., vzal nůž a fikl ten plastový kryt. Po sundání jsem zjistil, že u mé vzpěry tam žádné teplem ropzpustné lepidlo nemají. Mohl bych to zahřívat jak bych chtěl a nic.
-
Od Michaldrasta · Vloženo
Super,pak dej vědět který si objednal a jestli funguje. -
Protože součástí homologace je i použitý rozměr pneu a pokud jsou homologovány pro Rapid/FIII , kde je rozměr pneu jiný než u Scaly, tak s tím mohou být problémy. To víš, 30 roků života jsem strávil v pneuservisu a asi se to na mně podepsalo. Omlouvám se.
-
Jakmile je slyšet zvuk, přetáhnout okno zprava do leva nebo naopak, nevím u OCT je do zprava doleva, nechápu proč to tak je.
-
Video normálně jde přehrát. Jaký formát to přehrávané video má? Videoformáty umí MPEG1, MPEG2, MPEG4 (H.264, AVC), MPEG-H (H.265, HEVC), WMV9. Neumí přehrát z nových formátů AV-1 , z historických DivX, XVID U zvukové stopy videa neumí dekódovat AC3 ((Dolby Digital) anbeo DTS, jinak přehraje skoro vše (mp2, mp3, wma, aac, OGG, FLAC, ALAC, PCM, WAV, Monkey Audio, OPUS) Pro zjistění parametrů videosouboru je super prográmek MediaInfo (https://mediaarea.net/en/MediaInfo), anebo v menu přehrávače (u VLC v menu nástroje - informace o kodeku.
-