-
Aktuální příspěvky
-
Alebo ak mas aj alarm a mas nastavene zapipanie, zapipa az po zavreti poslednych otvorenych dveri.
-
Ahoj Jdu si pro radu Mam 1.9 TDI BXE 2009 a auto mi pocukává při akceleraci Převážně to děla mezi 1700 až 2200 ot a pak znovu přij 2800 až 3200 ot (táhne, netáhne, zase táhne) Odpojoval jsem váhu vzduchu a bez změn Blbne to převážně ale né pravidelně Diagnostika bez závad, korekce v normě, vstřiky nevynechávají Auto je v rodině od novoty a má najeto 180 tisíc km Mam podezření na regulaci turba + pri jízdě neco mírně syčí od motoru všechny hadice zkontrolovaný a bez děr Nějaké rady ?
-
AQNBC-ktWya1BJ2W3UHJbW2pyJbOtyMjZQi9-UGQXNw7vmYKD2HiBk3aUoGw31i1EdLvABTGx9vA2UfqKzqsfzHn.mp4
-
Ahoj Jdu si pro radu Mam 1.9 TDI BXE 2009 a auto mi pocukává při akceleraci Převážně to děla mezi 1700 až 2200 ot a pak znovu přij 2800 až 3200 ot Odpojoval jsem váhu vzduchu a bez změn Blbne to převážně ale né pravidelně Diagnostika bez závad, korekce v normě, vstřiky nevynechávají Auto je v rodině od novoty a má najeto 180 tisíc km Mam podezření na regulaci turba Nějaké rady ?
-