Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• jelikož to ukazuje radary , takže ani Waze a podobné nesmíš mít . Ale nevím jak ti to dokážou když to vypneš při případné kontrole
    • A jaký máte termín dodání ?
    • Zdravím. Mám najeto cca 20.000km, a mam úplně stejný problém.   Navíc při rozjezdu ze stání se volant i mírně pohne doprava.   Byl jsem v servisu a naúčtovali cca 3500,- za geometrii, která byla v pořádku. Prý nevyvážená kola, ale byla vyvážená... tak je prý vyvážili a odevzdali mi auto.    Na první rovince mi auto táhlo doprava po puštění volantu jako před servisem.   Na email zatím 2-3 týdny bez reakce...   Začal jsem pociťovat na letních...   Máte nějaký posun u Vás?
    • Ahojte, je tu niekto zo západu, kto montuje virtuály a vie to? Už som bol v PB kde to domrvily totálne, v NR mi chcel pájkovať pôvodné a aj tak by to nešlo... Mám legálny použitý diel 3V0 920 790A , Mám aktualizovaný MIB2 na MIB2,5, natiahnutý MOST kabel k budíkom... Ak je tu niekto, kto to vie spraviť nech sa ozve sem alebo do SZ.    Diky
    • Ahoj, asi před 2 týdny jsem si všiml viz video. Dělá to jen jedno zrcátko - nesetkal jste se s tím někdo? Nestačí např. jen někam stříknout trochu vazelíny nebo raději jet do servisu na reklamaci? Zrcátko.mp4
  • Vytvořit nový...