Přejít na obsah


  • Aktuální příspěvky

    • Kdyžtak jsem se teda podíval pod tu klimatizaci a jsou tam mraky místa, uplně v pohodě. Jen teda, jak jsi to teda navrhoval, jakože táhnout kabel od dveří spolujezdce ke klimatizaci, nebo to je někde blíž? (se trochu omlouvám za blbý otázky, ale nepovedlo se mi sehnat dílenskou příručku, takže si nejsem úplně 100% jistej co kde je)
    • Zdravím. Mám problém s řazením, když sednu do studeného auta jde mi těžce zařadit jednička, nebo zpátečka. Připadá mi jakobych musel překonat nějaký odpor, když ho překonám respektive zařadím, tak už jde řazení hladce na všechny převodové stupně. Nechal jsem vyměnit olej v převodovce a seřídit táhla řazení. Automechanik se dušoval jak už je to spravené, ale na druhý den co jsem přijel ze servisu se problém opakoval.   Nevíte, nebo nemáte někdo zkušenost s tímto problémem?? Děkuji za případné rady.
    • Ahoj, potreboval bych vedet, jestli se meni olej zvlast v prevodovce a zvlast v diferencialu. V servisni prirucce jsem pro prevodovku 02Q nasel pouze sekci „Vypousteni a plneni oleje do uhlove prevodovky“. Ma diferencial jeste vlastni napln? Jestli ano, mel by nekdo prosim postup vymeny? Diky
    • zdravim, viete niekto ako na kodovanie ambientneho osvetlenia noh a podsvietenia palubnej dosky (nie budikov)?? nefunguje mi totiz ovladanie rugulacie cez radio, svieti stale tak isto. Raz v servise mi to tusim deaktivovali a nastavilina stalo na nejakych 70% cez diagnostiku. Neviem preco to robili, ked som reklamoval, ze nefunguje podsvietenie, proste neriesim. Len by ma zaujimalo, ako to vratit do povodneho stavu. Da sa to cez Carista OBD2 alebo nieco podobne? 
×
×
  • Vytvořit nový...