Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zdravím vas jedná se o kodováná konfortní jednotky , Jaký kód je  součet  jednotlivých možností. nebo opci.? Potřebuju nakodovat cebtrál, po výměmě baterie mi nejde spárovat ani klíč. mam pouze jeden. Diky za odpověď  moje diagnostika je Launch 431X pro elite 2025.
    • Já jdu nakonec na komplet brzdy do autorizáku za 16tis., ale asi bych nemusel. Chci mít dalších 5 let pokoj.
    • bezne davam na kotucoch 100k. ale jazdim dlhe trasy a ked to porovnam s tym co som jazdil vcera v BA, tak mi je jasne, preco tolko vydrzia. vymeni platnicky a ked pride cas na kotuc da platnicky nove ako pises. platnicky su drobne. aj ja si to idem zase prekontrolovat, ze pred garanckou a STK nech viem, ci mam aj platnicky menit. kotuce som vcera presiel, tie su ok, platnicky pozriem po zhodeni kolies
    • Dřív to tak nějak bylo, dvoje destičky na jedny kotouče, ale dnes už tomu nevěřím. Jestli myslíš, že kotouče vydrží dalších 70tis., tak proč ne. Podle mě ne a pak budeš muset s kotoučama dávat i desky. 
    • Mám na Kodiaqu L&K MR2023 (2.0TDi, 110kW, 4x4) najeto 45tis km od nového a mám DQ381. Oleje jsem si vždy měnil sám (daleko kratší intervaly, než doporučuje ŠA) a motor či převodovka behem mého používání a servisování vždy bez závad. Zanedlouho budu mít (60tis km) budu měnit olej v DSG a koupil jsme si plničku včetně nástavců od společnosti Vevor (68$) cca 1600kč. Olej pouze originál, filtr a ostatní díly taktéž.    
  • Vytvořit nový...