Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Snažil jsem se najít ale podobné téma jsem s SII nedokázal najít. Pokud tu je, tak omlouvám a prosím o přesměrování.   Měnili mi sklo a zdá se mi, že blbne dešťový ale i světelný sensor. Při stejným nastavení stírá občas jak divej a hned zase dlouho nic. Občas se i při přímým sluneční svitu slouho nevypnou světla (po sepnutí v tunelu) Jasný, ideálně reklamovat, ale ta garáž je dost daleko a na dlouho, tak jsem si říkal, že bych se do "opravy" pustil sám. Po přečtení dílenské knihy mi nepřijde, že by mělo bylo složité sensor sundat a zkontrolovat. ALE trochu se bojím poškození gelu při sundavání čidla. Neporadí někdo zkušenější na co si dát pozor?   Ještě jsem si říkal, že bych ve VCDS předem zkontroloval, jestli mám správně nakodované sklo. Je na skle nějak označená barva a typ, co má být v kodování nastaveno?    
    • Díky... Zkusím to tedy reportovat u Tomtoma.. Jiné adresy zatím bez problému, pouze na tuto - Hotel U Kociána se navigace netrefila. A to si našla v databázi nejenom tento název, ale tuším, že i číslo popisné... A stejně mne zavedla úplně jinam... Ještě, že se trefila alespoň do lokality...😀
    • Mně funguje vše normálně 🤷‍♂️.
    • Odo dnes mam v infoteinmente verziu online map 25.5.
    • @krepelka.lukas  Mám 130 let premium liftback z konce dubna 2025. V autě byl "síťový program", držák na mobil mezi předními sedadly a za přední sedadlo, 2 černé plastové háčky, jedna černá plastová spona ("Demontážní přípravek na originální krytky") a "Multiflexboard". Což jsou 2 hliníkové profily spojené pogumovanou látkou sloužící k odkládání lehkých věcí a umístěné těsně pod platem kufru. Cargo elementy také nemám.
  • Vytvořit nový...