Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

70 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  1. Canton subwoofer v Kodiaqu

• 1 odpověď
    • 15k zobrazení
  2. Internet v kodiaqu

• 20 odpovědí
    • 16.7k zobrazení
  3. CarPlay

• 12 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 13.7k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  4. Drziak na telefon

• 10 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
  5. Vypínání radia

• 0 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 11k zobrazení
  6. Handsfree - problém

• 4 odpovědi
    • 6.6k zobrazení
  7. Odblok obrazu za jizdy

• 3 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
  8. SWING

• 5 odpovědí
    • 5.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jenže to je právě ta verze, co pasuje do O4, K2 a Enyaqa, ale S4 bohužel ne. S4 má jiné i ty nesportovní sedačky, ale pro ně adaptér už naštěstí existuje.
    • Dneska jsem byl v servise a prisli na to. Mel jsem vykriveny kryt ze vnitr u kola. Asi za to mohl kaminek. Ten kryt je celkem na tesno s kotoucem.   Problem vyresen.
    • @Martab Tyjo... úplně náhodou. Někdy na jaře jsem viděl na www.svetandroida.cz nebo podobné stránce, že tohle je na indiegogo https://www.indiegogo.com/projects/aawireless-wireless-carplay-android-auto#/ a i když jsem byl v té "poslední vlně" zájemců, tak mě to vyšlo cca na 1000czk+- i s poštou. Líbilo se mi, že to není žádná Čína a vyrábí se to v EU, tak jsem si řekl, že to podpořím. Hlavně na krátké trasy mě nebavilo pořád připojovat telefon drátem. Pak jsem na to uplně zapomněl., že jsem něco takového kupoval a pak o čtvrt roku později mi volalo UPS že pro mě má balíček a ještě z Maďarska, tak jsem to nejdřív nechtěl přebírat, že nevím co to je ... Ale nakonec jsem to převzal a byl překvapený, co to je. Druhý den jsem to vyzkoušel a jsem opravdu hrozně spokojený, kdo o tom uvažuje, tak neváhejte  .   Jo a mail z indiegogo mi přišel asi za 5 dní s nadšením, že se chystají odesílat první produkty    
    • teď jsem.zjistovalnu prodejce, kód smartholferz u pro Sportline sedadla je 5E3061128
    • To není úplně o tom, že by Škodovka přišla s novou verzí sedaček, ale spíš to, že S4 používá sedačky z Passatu. Už jsem viděl v salonech několik S4 Sportline a žádný z nich tyhle adaptéry neměl. ETKA o nich taky nic neví. Ostatní modely se sportovními sedačkami používají pořád škodovácké provedení, proto existující adaptéry pasují třeba do K2. V konfigurátoru u výbavy Sportline nejsou v rámci Family Paketu uvedené. Na internetu není jediná fotka, která by jejich existenci dokazovala. Pokud to není úplná novinka, nesmyslím si, že momentálně něco pro tyto VW sedačky existuje. Bez jasného důkazu bych prodejce zbytečně neuháněl.
  • Vytvořit nový...