Audio, Infotainment, Konektivita
71 témat v tomto fóru
-
Skusal sa niekto spojit s Kodiaqom cez Mirrolink? Ak ano, s akym mobilom? Ja mam v aute Bolero a pri pokuse o pripojenie zo Sony Xperia Z3 Compact sa to na zaciatku tvari, ze sa spojenie vytvara, dokonca sa aj obrazovku telefonu otoci na lezato, ale skonci to potom chybou. Telefon by mal podla zoznamu na stranke Mirrorlinku technologiu podporovat, ale asi je tam nejaky problem, hmm.
-
-
- 51 odpovědí
- 38,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Dobrý den, mám Amundsena, škoda connect i vloženou simkartu. Nyní jsem do auta nechal nainstalovat GPS Dozor a mám pocit, že od té doby je "zeměkoule" uprostřed nahoře stále červená. Neví někdo co to znamená? Na první pohled se vše zdá být asi funkční, ale dříve po nějaké době zeměkule zbělala. Asi mi tam něco po....kazili? Díky za pomoc
-
- 3 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Mel jsem moznost otestovat noveho Kodiaqa s Cantonem a zaujalo me umisteni subwooferu v rezerve. Výrobní číslo: CANTON 565.035.412
-
- 1 odpověď
- 15,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny a předem se omlouvám, zda to nepaří do této sekce. V září bych měl mít nový kodiaq sportline a už teď přemýšlím, jak v něm vyřešit internet. Možná to vše chápu špatně a proto se Vás chci zeptat, jak to máte vy? To se strčí nějaká sim do auta a pak pomocí wifi se připojím k internetu? - Mám dítě a to rádo kouká na pohádky (youtube) na ipadu. - Uvažuji o černé skříňce (Blackvue 900s 2ch) která se dá připojit pomocí wifi k internetu a dá vám vědět na mobil, že se něco děje kolem Vašeho auta - plus nějaké ty prkotiny, co umí Columbus Takže asi budu potřebovat nějaký pořádný balíček dat :) Ideální by byl neomezený internet…
-
-
- 20 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Používám CarPlay a jsem celkem spokojený. Jen se chci zeptat, zda je možné, aby mi se mi ukázal obsah sms, whatsapp apod.. Zatím se mi jen ukáže na Columbusu hláška, že mi přišla zpráva, ale nejde otevřít. Pouze jde zadat Anglicky hlasový povel, zda to chci přečíst. díky
-
- 12 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Lze zprovoznit na Škoda Kodiaq (výroba 10-2019) s telefonem, který má Android 10 bezdrátové Android Auto?
-
-
- 15 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Chcem sa opýtať, či sa aj vám zobrazuje táto otravná hláška po naštartovaní " PRE VLASTNÚ BEZPEČNOSŤ VŽDY DODRŽIAVAJTE PRAVIDLÁ CESTNEJ PREMÁVKY" Zisťoval som, či sa to zobrazí po odomknutí auta diaľkovým ovládačom, alebo kľučkou. Ale zobrazuje sa to sporadicky v oboch prípadoch. Nie ale vždy. A kým nekliknem na OK tak ten oznam tam ostáva. Lezie mi to na nervy. Máte s tým oznamom skúsenosti ? Vďaka.
-
- 7 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, na O3 s Columbusom aj na Kodiaqu s Columbusom pocuvam hodne MP3 hudby, v O3 mam 64GB SanDisk, v Kodiaqu 128G Kingston, v prvom pripade mam okolo 5k MP3 v druhom cez 9k MP3 - na oboch sa mi ale stalo, ze ked som po nejakom case vybral SD kartu do PC a tam nakopiroval nejake nove adresare s MP3 po naslednom zastrceni do Columbusu som ten folder videl 2x za sebou a v praxi ked som do jedneho vosiel a dal si prehravat hudbu tak kazdu skladbu mi prehra 2x.. Ked folder zmazem v PC je korektne zmazany ale ked tam dodatocne nieco pridavam stava sa mi hento.. - obe karty su naformatovane na exFAT a filesystem je skontrolovany a v poriadku, v PC/Notebooku u…
-
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jak vám rychle nabíhá infotainment, když zapnete zapalování/nastartujete? Naskočí vám rádio a parkovací kamera hned? Mě občas naskočí hned. Občas na mě vyběhne škodo loga, a "bootoje" to cca 10 sekund. Někdy zase se rozběhne rádio hned, ale jednotlivé ikony nahoře nabíhají postupně i přes 10 sekund. Čas od času se mi stane, že rádio hraje, ale vůbec nenaběhne telefon, navigace, prostě nic kromě rádia. Po půl minutě pak na mě vyskočí varování, že není funknční SOS volání. Musím vždycky zastavit, úplně vypnout motor, vystoupit, nastoupit, a pak se to někdy chytne. Někdy musím pár minut čekat. V servisu jsem to už 2x reklamoval. Teď to jdu…
-
- 9 odpovědí
- 14tis zobrazení
-
-
Prosím o radu jak nastavit telefon aby se mi zobrazována navigace i na obrazovce auta mám Kodiaq děkuji moc. Volání mi funguje jen se nemůžu spojit při navigaci
-
- 19 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
-
-
-
Nazdar vsetkym,aky mate drziak na telefon ak nejaky mate .Diki
-
- 10 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Prestal mi dávnejšie fungovať vzdialený prístup k autu. Takže som odpároval v aute Škoda Connect služby a chcel som si ich znovu aktivovať. Aktivácia však nefungovala. Som web developer, takže som sa pozrel prečo konkrétne to nejde. Dôvod je ten, že na stránke chýbajú 2 javascripty a aktivácia kvôli tomu neprejde. Napísal som mail na podporu, dnes prišla odpoveď, že ide o plánovanú údržbu, ktorá bude trvať do 7.9. Neviem odkedy sú chýbajúce scripty plánovaná údržba, ale čo iné im zostávalo napísať. Skôr mi to príde tak, že pri nejakom release zabudli na tieto scripty a teraz sa čaká na testovanie a nasledujúci release. Škoda Connect je napísaná v …
-
-
- 15 odpovědí
- 17,3tis zobrazení
-
-
Mám dotaz, vypnutí rádia při vypnutí auta a vystoupení z vozidla. V minulém autě (BMW) jsem zastavil vypnul motor a otevřel dveře, radio hrálo dál cca 10min. než se vypnulo. Po zamknutí auta ovladačem se automaticky vyplo i rádio. Tady (Amundsen) hraje pouze do doby než otevřu dveře a potom se vypne. Jde nastavit doba vypnutí radia po ukončení jízdy a vypnutí vozu. Návod jsem studoval zatím pouze povchně, ale nikde jsem na nějaké nastavení nenarazil. Dík za případnou odpověď.
-
- 0 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Včera se mi stalo, že se mi radio samo zaplo po zamčení auta cca do 20s.Jedine co jsem udělal jinak bylo, že při zpatečce jsem rádio vypnul zustala jen kamera vše už bylo jako obvykle .... pomohlo znova nastartovat a bylo vše OK,zkuste vypozorovat a dejte vědět taky to budu ještě sledovat.
-
-
- 2 odpovědi
- 6,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám Kodiaqa 2,0 TDI 140kW 4x4 ve Stylu s Amundsenem a narazil jsem na tento problém. Ještě do začátku tohoto týdne mi v autě bez problémů fungovala WLAN napojená přes wifi k hotspotu v mém telefonu. Sedl jsem do auta a po nastartování se auto připojilo k aktivnímu hotspotu v telefonu přes wifi. Nic jsem nenastavoval ani neměnil a již asi 3 den bojuji s tím, že auto se k hotspotu sice řádně připojí (toto je vidět i na přiloženém snímku) avšak internet není dostupný. Tím pádem nefungují online služby v navigaci, zprávy, importy cílů atd. což je pro mě velký problém. Prověřil jsem všechno od množství dat v telefonu, možnosti připojení jiného zařízení k hotspotu v te…
-
- 5 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
Ahoj na všech dosavadních navigacích jsem byl zvyklý, že se zobrazoval údaj o aktuání rychlosti vozidla. Na této navigaci tento údaj chybý a ani v okně maxidotu se nezobrazuje. Lze nějak nastavit, aby se údaj o rychlosti zobrazoval, třeba na úkor pro mě absolutně zbytečného údaje o nadmořské výšce ?
-
-
- 1 odpověď
- 5,9tis zobrazení
-
-
Nevíte jestli jde v systému Bolero nastavit automatický záznam dopravních hlášení z rádia? Na staré Oktávce mi šlo zpětně vyvolat několik posledních hlášení např ze Zelené vlny ale v Kodiakovi to nemůžu nikde najit.. Díky za rady
-
- 0 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Zdravim všechny,chtěl jsem se zeptat.mam Škoda kodiaq a nejde mi propojit telefon na obrazovku radia zrcadlove.sony xperia z3+ funguje.a Apple iphone 5s taky funguje.ja mam samsung galaxy s8+ koupeny v Rakousku a mam v telefonu mirrorlink a na par sekund se mi to propoji,a pak to chce at si stahnu car mode.setkal se stim uz nekdo.dekuju za radu
-
-
- 17 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, při telefonování z mého auta slyší druhá strana nepříjemné "mňoukání", které souvisí s množstvím přidaného plynu. O tomto problému vím minimálně u dalších dvou uživatelích Kodiaqu. Jedná se vždy o konfiguraci 2,0 TDi 140 kw 7-stup. automat. 4x4 s infotainmentem Columbus 8". Máte někdo podobnou zkušenost ?
-
- 4 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
-
-
-