Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zdravím. mám takýto problém. Výmena čelného slkla (Skoda octavia 3 scout 2014 , infotaiment Columbus ) Kamera na čelnom skle skalibrovaná v autorizovanom servise škoda+nahratie najnovších nastavení na tento typ auta Line asistent - OK Čítanie dopravných značiek kamerou - OK Nenačítava dopravné obmedzenia z podkladov navigácie Nahraté najnovšie mapy cez Škoda portál (v2024) Vypisuje - čítanie dopravných značiek dočastne omezené Pred výmenou člného skla fungovalo všetko OK   Stretol sa niekto s takýmto problémom Pepe
    • Už rok mám problém se starty u mé Otavie II. 2010, motor 1.6 MPI BSE namontováno LPG BRC. Jízda na benzín i LPG bez problémů. Problém je při startu, po otočení klíčkem se občas ozve detonace a je cítit plyn, už mi to rozstřelilo jednou celé sání. Jediné co jsem vypozoroval, když vypnu plyn kilometr před cílem tak se tento problém při dalším startu neobjeví. Když občas zapomenu plyn vypnout dříve je to tak 1:10, že se ozve detonace do sání a je cítit plyn. Nesetkal se s tím někdo. Plyn by tam neměl do ohřátí motoru vůbec být a auto by mělo startovat čistě na benzín. Jinak po nastartování zapnu plyn a ten se aktivuje klasicky až po ohřátí motoru a je slyšet i cvaknutí od ventilu. Plynař zatím nic nenašel a vše by mělo být v pořádku.
    • Když automobilky v poslední době oznamují velké investice, tyto peníze obvykle jdou na elektrifikaci. Ale ne teď. Společnost General Motors investuje 888 milionů dolarů ve svém závodě Tonawanda v Buffalu ve státě New York do vývoje motoru V-8 šesté generace. Jde o největší jednotlivou investici, jakou kdy společnost do závodu na výrobu motorů provedla, což je výrazný odklon od automobilového průmyslu, který se jinak zaměřuje na elektromobily. Na oplátku za tuto investici nabídne New York daňové úlevy až do výše 16,96 milionu dolarů. Vyšší výkon, který nebude na úkor účinnosti Společnost GM plánuje nasadit nový motor do velkých pick-upů a […] Článek GM udržuje motor V-8 při životě masivní investicí se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ano svolávačka má označení 94EW, týká se ACC. Měla by vám vyskočit zpráva v infotainmentu k objednání do servisu.
    • iba to nedotiahli. Šroby postupne vypadli, až dnes som si to lepšie pozrel. Hlavne že som s tým bol naspäť v servise kde mi menili kolesa a povedali že "tyčky stabilizatora". Už sa mi to raz stalo na prednom kolese, ale tam som to zbadal hneď , asi po 1 km to ťukalo. Toto bolo na yadnom a nenapadne, zvuk sa mi zdal dokonca zpredu. Kurňa, išiel som 160 s povoleným kolesom.
  • Vytvořit nový...