-
Aktuální příspěvky
-
Od hardhouse.trip · Vloženo
@fsociety19x záleží, co máš za telefon. Mě to taky občas dělalo. Mám Samsung a v aplikaci Režimy a rutiny jsem si nastavil, že se má po každým připojení k AA zapnout automaticky YT Music, poloha a za 30 sekund Waze. Pak mi hudba funguje v pořádku... -
Zdravím, vyřešil někdo tyhle problémy? Mám to tak už 2 roky. Auto v zimě jede, ale jak se oteplí tak to má stejné příznaky jak je psáno výše. Už fakt nevím a jebe mi z toho. MAF, EGR, Intercooler, nové rozvody, N75, termostat, řemen na olejovém čerpadle, čidlo dpf, všechny filtry - vše nové a zkontrolované přes VCDS. Teď budu dělat chladič a čidlo teploty chladící kapaliny.. tak uvidíme. VCDS logy a grafy, problém vysoká teplota motoru byla cca 120C po vyměnění intercooleru teplota max do 100C, ale problém furt existuje.
-
Od Georobutek · Vloženo
Díky za příručky. Sice jsem to nemohl nejdříve stáhnout ale zdařilo se. Návod jsem si vytiskl, až bude čas půjdu to zkusit sundat snad to moc neznicili a půjde opravit. -
Vím že sice mám jiné auto, Passat b8 110kw, ale vše je stejné. Mám to úplně stejně jako vy. Měnili mě v vw silinblok převodovky, a vydrželo to tak týden, myslím si že asi né tak kvalitní. navíc pozoruji že i řízení jako by se při hučení při průjezdu levou zatáčkou, jako by zadrhávalo. Máme to stejně?
-