Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, kde najdu zvukovy pipak nizke hladiny oleje skoda roomster htp? Potrebuji ztlumit nebo docasne deaktivovat. Cekam na opravu, ale musim s tim jezdit. Olej samozrejme hlidam a dolevam. Diky za info
    • Ano na peavpu kuzi je to tak 🙂
    • V pátek cesta v sem tam prudkém dešti převážně po dálnici Praha - Litomyšl. Jelo to dost pomalu, dálnice byla plná, ale stejně 5.9l/100. V nádrži zbytek obyč. N95 z EuroOilu bez VIF.   V neděli cesta Litomyšl - Znojmo. Převážně po silnici I. třídy s množstvím úseků 50 - 70 km/h = optimum pro 2-válcový režim. Zároveň jsem dotankoval plnou N95 u TankONO a přidal VIF. Zdá se, že se jak úsek, tak VIF projevili na spotřebě -> 5,2 l/100   V pondělí Znojmo - Praha. Dálnice zacpaná, docela hodně popojíždění. Na druhou stranu málo jízdy přes 130 km/h. V nádrži stále VIF. Spotřeba (konečně!) 5,0l/100
    • @Petr Svetr, hm, máš pravdu. A může to někdo potvrdit? Že to třeba není chyba v ceníku? Jakým jistým způsobem lze objednat Superba s 2.5 jízdou? V žádném ceníku k Superbu jsem asistovanou jízdu 2,5 nenašel. @Vospik, ty máš Supa z CZ trhu?
    • Potvrzuji @l79, právě jsem se vrátil z detailingového shopu, kde mi na kůži taky doporučili pouze čistič (Pol Star od Koch) a impregnaci (Koch Leather Star). Sealaty na kůži dle jejich slov jsou nesmysl, protože kůže potřebuje dýchat. Sealanty jsou dobré na lak, na sklo, ale na pravou kůži ne.
  • Vytvořit nový...