Přejít na obsah


  • Aktuální příspěvky

    • Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda ti z vás, co mají hotové nějaké běžné tlumění auta, poznali změnu i v hluku od motoru? Koupil jsem jetou Škodu Karog 1,5 TSI a bohužel nad 2000 ot. mi v interiréru hodně vadí ne zrovna příjemné hučení a dunění od motoru. A to i při jízdě bez plynu. Prostě jak otáčky stoupnout nad 2000, začně to hučet. Je to 2 roky staré auto a tohle mě dost zklamalo 🤔. Není to při vypnutí dvou válců. To je pak ještě horší. Díky za reakci. Pavel
    • Ahoj Všem.  Dnes jsem byl v autorizáku. Auto napíchli a zjistili, že jsou data napůl smazaná. A prý to udělal můj iPhone, který se aktualizoval v době, kdy jsem ho měl spárovaný s autem. A jejich software si myslel, že je to nová aktualizace a začal to stahovat do sebe. Nevím, větší nesmysl jsem neslyšel, ale za 1200kc mně to celé přeinstalovali. Prý museli z Boleslavi k mému autu(podle vin) si nechat poslat data. Které se následně dvě hodiny instslovala do auta. Tak si udělejte názor. Mně to přijde jako úplná hovadina. Každopádně Díky všem za pomoc a třeba tahle zkušenost někomu pomůže. Ještě dodám, veškeré "klíče" swit, bic a co já vím, mají v databázi ke každému vozu oni. 
    • Ahoj lidi. Vlastním Toledo 2019 čili z konce výroby tohoto modelu. Spousta dílů na Rapida pasuje na Toledo a naopak. Samozřejmě tam taky mám ty molitany. Jsou často vlhké i když po vyčištění toho prostoru od bahna a bordelu se to vysychání zlepšilo. Ale i tak bych je nejraději vypral ven. Kdysi jsem měl F1 a vím jak to v těch místech hnilo, když se to nečistilo. A dát do těchto míst nasákavý molitan musel vymyslet opravdu dement. Dají se někde sehnat ty plastové náhrady na Rapida/Toledo? Nebo už jedině zkoušet vrakáče?
    • @MontyFR Na to je bohužel jednoduchá odpověď - NEPASUJÍ 😒. Snad jedině někdo šikovný s 3D tiskem, ale to už je téma, které bych dále ve vláknu o O3 nerozváděl 😉
    • Dobrý den @auto81 . Fabie je po liftu nebo před faceliftem ? Musiš taky odpojit : 1. přechodku z origo radia na neorigo radio 2. Antenovi separator - takový kousek trubky s modrÿm dratem 3. Odpojit kabel acc (plus od zapalovačky) 4. Nového swinga třeba nakodovat 5. Swing musi mit dvě anteny -> střešný a okenni - zadni okno v patých dveřech.   Osobně bych už nešel k žadného origo radia od F2/R. Prostě jsou stare a nemaji spousta věci které v dnešni použiva se. Osobně bych šel k neorigu radiu 2din s android auto/ car play. Na dnešni dobu je to normalni použitelne radio a moc praci , penez nestoji. To je jen můj nazor.
×
×
  • Vytvořit nový...