-
Aktuální příspěvky
-
Od lucky.jack · Vloženo
Jestliže máš vyměněnou chladící kapalinu, voda se neztrácí, resp jak píšeš, nemíchá se s olejem, auto normálně topí (obě stran výdechů topí stejně) tak si myslím, že řešíš úplně zbytečnou věc. To znamená, že chladící systém jako takový je v pořádku. Evidentně chladící systém oleje funguje - když říkáš, že při vyšší zátěži teplota klesá. Chladící okruh oleje má dva stupně a neshledávám v tomto závadu. Můžeš vyměnit komplet chladič oleje, případně snímač teploty(a hladiny oleje) oleje ve vaně, olejové čerpadlo, vyčistit sací koš ve vaně atd, ale nemyslím, že něčeho dosáhneš. Bude tě to stát desetitisíce, abys zkusil vyřešit zvýšení teploty oleje o 5°C. V diagnostice, případně přes přípravek(u některých aut to jinak nešlo) se může nechat ověřit tlak oleje v určitých fázích běhu motoru a případně teplota oleje(ta by měla být přes diagn). V případě závady na mazání se systém ozve zcela bezpečně. PS: přepni si ukazatel na spotřebu, tam tě nebude třeba tak drásat. Joke 😁 -
Nevím co máš za infotaiment a zda máš i přední senzory. Já mám Amundsen+ a bez předních sentorů. Zvuk senzorů mohu vypnout přes displej. Rapidy s předními senzory na to mají i tlačítko pod klimatronikem (druhé tlačítko zleva). Toledo by to mohlo mít myslím obdobně. 20250611_120112.mp4
-
zdravím,a co zkusit vyčistit chlad.systém pomocí chemie,mělo by to pomoct.nebude to asi tak cenově náročné jak měnit chladič.a měnít častěji chl.kapalinu.
-
Od VeteranChild · Vloženo
Nejsem si jistý, kdy přišla tato změna, ale je pravděpodobné, že starší volant bude mít ještě zelené podsvícení MF tlačítek. Novější volanty pak taky měly místo tlačítka se sluchátkem tlačítko "view". Na funkci tlačítka by to ale nemělo mít vliv. V tvém případě by to mělo sedět bez problémů. Už jsem měnil volant z Kodiaqa 2017 do O3 2015 a všechno fungovalo. -
Tá G13 degraduje od tepelnej záťaže-preto tá hnedá sračka, či máš sáčik či nie. To je druhá vec, že ma nasrala škodovka tým, že v 2019 to do môjho auta napchali, no v 2020 už dávali G12 evo ale nám čo sme to tam mali to nik neoznámil, že si to vymeňte či vymeníme Vám to. Chladiaci systém bol prepláchnutý znova minulý týždeň, odvtedy je voda v poriadku. Preto tipujem ten chladič oleja, alebo ešte olejové čerpadlo-ale ak by bolo olejové čerpadlo vadné, mal by nastať pokles tlaku oleja a signalizovať to. Lenže každý tip neúspešný ide z môjho účtu. 3.7. mám termín. ale dovtedy by som rád určil, čo teda meniť. Zatiaľ plánujem ten chladič.
-