-
Aktuální příspěvky
-
Bože, já jsem idiot. Já úplně zapomněl odepsat. Našel jsem to. Jinak ten FB je stejně: "Obsah teď není dostupný". Asi jen pro členy kanálu. Je to na "Průměrná spotřeba" na virtuálním kokpitu vlevo. Tam jak jde zapnout stupně řazení, tak tam je i průměrná spotřeba. Pod ní je napsáno "Od startu" a to se při jízdě na 2 válce mění na "Režim 2 válců". Tak jsem to ozkoušel, zjistil jsem, že ten 2 válcový režim to auto nasazuje poměrně defensivně, teda ve chvíli, kdy spíš plyn ubírám. Jednoduše mi to vůbec nevadí a kdybych to tam neviděl, tak to neregistruju. Každopádně vidět na displeji kokpitu řazení je pro mě mnohem zajímavější, takže už ty dva válce nesleduju. 😉 Díky za snahu pomoct.
-
Jenže aby auto dokázalo nastartovat tak musí mít 12V protože řidiči jednotka jede na klasickou baterku a ta musí poslat povel dál na start. Tak ze 48V je plně nabitá, ale 12V ne tak se proste nestartuje 🙁
-
Od Petr Svetr · Vloženo
nechat to tak, jak to je... To je doporučení, tuzing se na takové auto vůbec nehodí ... -
Mě by zajímala lišta na kufr liftbacku. U L&K to nevypadá moc atraktivně. Nějaké doporučení?
-
Od MIchal289e · Vloženo
Vie mi tu niekto poslat link aky ide olej na vymenu olej v prevodovke skoda superb 2019 pred fl 140kw dsg 7stupnovy aky tam ide oroginal olej znacka hustota iba oroginal to co davaju v skodovke
-