-
Aktuální příspěvky
-
Ano na mladé asi necílí, nicméně mně není dávno dvacet ale i tak se necítím na to sedět v usedlém autě a čekat na důchod. Obzvláště pokud jiné vozy stejné značky tyto možnosti třeba mají. Ale tak byl to jen dotaz. Když by jinak vše v autě bylo ke spokojenosti, pak asi i toto oželím, ale kvalitativně auto taky pokulhává (lícování některých částí, zadní náprava, displej v kapličce apod.). Nicméně ok, na to si zvykneme. Ano, mohl jsem si koupit jiné auto... ale já jsem srdcař.
-
Dobrý den pokud by měl někdo na prodej display vč.držáku move&fun do citiga 2014 tak prosím nabídněte dekuji
-
Z koncernu ma ten rozmer len asi Arteon. Oficialne to nezapises do TP. Ak sposobis nehodu, bude z takej banality problem.
-
U mě už taky výměna provedena v rámci svolávačky.
-
Osvětlení dveří/interiéru Světýlka v interiéru vozu, včetně osvětlení hran dveří (často tzv. odrazky/varovné světýlko ve dveřích), většina vozů Škoda nehlídá systémem kontroly prasklých žárovek. Tyto méně významné žárovky nebývají propojeny s kontrolním systémem a jejich výměna je většinou na uživateli – vozidlo na jejich selhání neupozorňuje hláškou na přístrojovce... Jsem psal, že je to blbost.
-