Hospůdka u Scaly
4 témata v tomto fóru
-
Zajímavý příběh rencka, ještě, že to přežili. https://www.novinky.cz/krimi/clanek/rodina-utekla-z-horiciho-auta-na-d1-na-posledni-chvili-40277013
-
-
- 105 odpovědí
- 96,3tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
-
Hoši hoši, sledujete to dozajista. Kam až se může vyšplhat cena? Spadne zase trochu? Fakt šílený☹️
-
-
- 831 odpovědí
- 128,7tis zobrazení
- 7 sledujících
-
-
Pes už se mnou nekámoší, vždycky ho vezmu na tůru a pak ho bolí nohy😀 Tak teď se ale valím s "šíleným" covidem a vymejšlím kraviny. Clony dobastleny, haubna vytlumena, zesilovač nainstalován... Jo plánuji článek o DSP zesíku ve Scale. Je to úplně jinej zvuk s custom reprama!!! A vůbec to není drahé!!! Z toho mám na Scale asi největší radost. Měli by go do koncernu dávat automaticky. Bolest všech těhle aut. Dokódovat už není co. Celkem kolem 30 fíčurek s china kabelem. Paráda. Ledky do mlhy a v kufru a v kastlíku instalovány. Takový malý vozítko tak se s tím člověk po chvilkách baví a má z toho na dvoře rado…
-
-
- 62 odpovědí
- 34,5tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Tak malá (letošní) srnečka. Menší jak náš pes. Bouchla prdelí na roh přední masky. Prasklina 2cm. Ani ne. Upadla mřížka pod mlhovkou. Vidět není skoro nic. Maska nárazníku 10tis. v základu. Lak zhruba 5-6tis. Mřížka, druhá svislá okrasná mřížka. Práce. Senzor ok, jen se utrh držák kterej dávají zevnitř na oboustranku. Bratru 25tis. bez daně 😀 Za litr a nějaký drobný budu mít aspoň náhradní nárazník kterýmu skoro nic není. Chtěl jsem to nechat, ale když už platím zvěř zvlášť, škoda to nevyměnit. Ještě, že nekrátí bonusy. Kurvy lesní. Že už jsem jich zkopnul🤣 A to dávám bacha. Je to tu s…
-
- 5 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-