Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Mohl bys prosím udělat a nasdílet fotky zespoda i shora?
    • Dobrý deň,  Ďakujem Vám za odpoveď. Ja si tiež myslím že to nie je nič dôležité, pretože písať príspevky vyzerá že viem bez problémov.  Považujem to teda za bezpredmetné.
    • @tom01Já tam klasický vypoušťák (na spodku převodovky) nemám, jen ten kontrolní šroub zboku vlevo na převodovce. A ten si myslím, že vyndavat nemusím, ten čep vidličky je níže. Je tam k tomu šroubu horší přístup kvůli přední nápravě, nejde tam moc dát ráčna. Vypustil jsem to jen tou vidličkou, trošku to bryndalo, ale nic hrozného. Jinak jsem zkusil zavolat p. Sixtovi a ten mi také řekl, že kontrolní šroub (zboku) se vyndavat nemusí, má-li převodovka výpustný šroub (zespoda), tak ten ano. Množství pro 6kvalt cca 2,3 - 2,4 l, větší množství prý nevadí. Napouštět budu přes tu horní vidličku.
    • Tak zrovna ten klasický vypoušťák je dobře přístupný a vytočil bych jej taky. Určitě bych vytočil i horní kontrolní šroub, ať to při vypouštění může horem přisávat vzduch. Nic tím nezkazíš, až je budeš dávat zpět, mázni olejem jejich závit, aspoň ti tam nezaroste 😉. Jsem zvědav, jak budeš řešit plnění. Půjdeš přes horní čep vidličky (spolu s dalším rozebíráním) nebo to tam zkusíš naládovat klasickým plnícím šroubem? Jj, ty vlastně budeš ještě vlastně měnit tu pojistkovku u baterky, viď?
    • Vím, že píšeš "sdílím co mi řekli" ale mám stejnou baterku z 6-2021 a Star/Stop jsem jen vyzkoušel při cestě ze salonu domů a od té doby pravidelně vypínám. Denně v součtu 2-5 cest do celkových 150km, jinak náhodně dlouhé trasy. Najeto celkem .... kouknu do apky. 98839 km a ani jednou trablík s baterkou.
  • Vytvořit nový...