Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

62 témat v tomto fóru

1. Hlasitost rádia

• 0 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  2. nastavení navigace

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  3. Aktualizace map

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
  4. Spárování s mobilem XIAOMI

• 1 odpověď
    • 6.9k zobrazení
  5. Aplikácia správy

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Škoda Scala 2024 po FL. Dobrý den,nevíte jestli je možné dopsat do velkého TP rozměr kol 6,5x16 ET38 při pneu 205/55x16 V TP mám v 16´ jen 6´ šířku a výběr nových ráfků je v tomhle rozměru hodně omezený. Díky za odpověď.  
    • Yeti 1.9 TDI? To asi ne. Ty ani nevíš, co máš za motor? A navíc tady děláš bordel. Prostuduj si pravidal fóra a začni je dodržovat. LOCK. 
    • Vlastním skoda,yeti 1.9 4x4  zrobil som 3000km za rok treba meniť olej ci stačí raz za 2 roky .používam shell 5w30 act c3.Ď 
    • Velký Kamýk u Písku   Jarník u Písku   Milada na Krchově u Předního Chlumu nad Orlíkem
    • Přesně jak píše Suri.kdo mění olej jak se má,vypouští olej skoro čistý.Navíc a to jsem psal a mám podloženo přímo od pana Sixty,proplach tlakový.dynamický je zakázán a kdo uvažuje,přijde na to proč.
  • Vytvořit nový...