Přejít na obsah

Octavia IV

Čtvrtá generace nejprodávanějšího modelu OCTAVIA dosahuje nových dimenzí. Má emotivnější vzhled, je lepší, prostornější, bezpečnější a nabízí ještě více možností konektivity než kdy předtím.

OB Autodíly - Náhradní díly pro vůz ŠKODA Octavia IV

• Aktuální příspěvky

• Na trzích v Krakově a Katovicích jsme byli 2 roky zpátky a co vím, tak někde karty brali, ale ne všude. 
    • A diagnostika hlásí jakou hybu ?
    • Volkswagen činí při pokusu o reorganizaci svých obchodních operací těžká rozhodnutí. Automobilka čelí silnému finančnímu protivětru a snaží se snížit náklady, což by mohlo zahrnovat první uzavření továren v Německu . „Ekonomické důvody“ již ovlivňují závody mimo domovskou zemi VW, přičemž automobilka minulý týden oznámila, že prodá závod a dvě testovací dráhy v Číně. Uzavírání a propouštění je podle ředitele nezbytné VW prodává továrnu, kterou provozuje jako společný podnik se SAIC v čínském regionu Sin-ťiang. Volkswagen však také oznámil, že rozšiřuje své partnerství s čínskou společností, přičemž slíbil představit 18 nových modelů do roku 2030 a prodloužit jejich smlouvu do […] Článek Volkswagen právě prodal závod v Číně se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Zdravím,   Mám Octavii 4 z roku 2023. V nastavení klimatizace kde se zadává automatický výhřev sedačky a volantu po nastartování v závislosti na teplotě, tak mám dva problémy: 1. Obě funkce ukazují vypnuto, přesto se po nastartování teď v zimě zapne vyhřívání volantu.  2. Měnit nastavení intenzity sedačky lze, ale změnit nastavení intenzity volantu nelze. Ať kliknu na jakoukoliv intenzitu, tak se to označí, ale stejně se ukáže vypnuto.  Máte s tím někdo prosím zkušenost a jak to řešit?  Verzi softwaru mám 1941. Díky všem za radu. 
    • Zdravim vás mal by som aj ja na vás jednu otázočku lebo si neviem rady a servis som ešte nemal čas navštíviť. Bude tak možné až o 3 týždne. Mám novú Octáviu po FL má ešte len 2000km a v predajni mi povedali že pri nainštalovaní aplikácie MySkoda .. škoda connect.. že mi potom v infotainmente naskacu aplikácie ktoré si môžem doinštalovať či už zadarmo alebo zakúpiť.. no a ja v infotainmente po synchronizácii nič nemám.. malo tam byť počasie .. správy a tak zadarmo ale nič.. mám tam len pay to park možnosť. A vlastne hlavne čo som chcel bolo dokupenie Navigácie aby ju mohlo premietať aj na Virtual cockpit pretože tu funkciu žiaľ nemám keďže som si nepriplatil 13" Infotainment... A moja otázka je či to ešte bude možné to tam dodať?? Keďže mi to samo neponúka    Ďakujem.   Škoda Octavia Top Selection 85kW 2.0tDi
  • Vytvořit nový...