-
Aktuální příspěvky
-
No tak to právě nevím, nemám starý smartfon a to by bylo + nabíjení telefonu a pokaždé to zapnout vyhledat app spustit a já nevím co. Podle mě by bylo nejlepší, kdyby hned výrobce dal do přístrojovky cca 2 ledky jako signalizaci zaplnění a spouštění regenerace a bylo by to.
-
Zajeď si do Strakonic k Ferdovi, výborný kodér. Zvládne takměř vše. Mě kameru též parametrizoval. P.S. vytváříš nové téma parkovací kamery, které už zde je.
-
nevyjde to uz cenovo zajedno pouzit na to stary smartfon, obd bt diag a nejaku vag dpf aplikaciu a na tom displeji to bude ukazovat aj kopu dalsich hodnot cez car scanner sa rovno da potom aj citat diagnostika zo vsetkych rj ...
-
Od Josef_SLAVIK · Vloženo
Máme doma ještě Eniaqa a tam je kamera průměr , ale ve srovnání se Superbem čistší obraz, úplně plynulá, neřeknu si super ale ani nic špatného. Ještě sem si vzpomněl že na škodě či VW (které jsem v minulosti vlastnil) jsem často využíval takový mod zadní parkovací kamery - kolmý pohled dolů jakoby spec. pro tažné , ale nejlíp se podle toho couvalo na přesnost (a tažné jsem mít nemusel). Teď tam ta ikonka je šedá / neaktivní .. tažné nemám. Za toto také palec dolů. -
Dobrý den, jdu si pro radu co je špatně či se jen kóduje funkce automatického stažení všech okének po držení odemykacího tlačítka na klíčích. - Nyní se po úkonu stáhne pouze řidičovo. Vozidlo: Superb II FL 2.0 Tdi 125kw r. 2014
-