Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Když Lewis Hamilton s Mercedesem dominoval Formuli 1, projevil zájem o vývoj speciální edice AMG One. To však bylo v roce 2019 a od té doby nepadlo žádné slovo o zakázkové verzi hypercaru poháněného Formulí 1. Nyní jezdec Ferrari, sedminásobný šampion F1, opět touží po spolupráci na autě legálním pro ulice, tentokrát vezoucím vzpínajícího se koně. Dokonce mu již dal jméno: F44. Pocta pro Ferrari F40 Hamilton chce pomoci vyvinout silniční Ferrari, které vzdává hold F40. Vytvořit důstojného nástupce ikonického superauta by nebylo maličkostí, a to nejen kvůli jeho významu v rodové linii Ferrari. Legendární F40 byl posledním modelem, který […] Článek Lewis Hamilton chce vyrobit moderní Ferrari F40 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Dobrý deň, nevie mi niekto poradiť na čo konkrétne sa zamerať ak som po pár rokoch pripojil nosič na bicykle na ťažné a po pripojení do zásuvky som zistil, že ľavá strana svetiel nesvieti. nosič je nový a funkčný skúšal som na inom aute.    na infotaimente auta signalizuje že nesvietia svetla na nosiči. zásuvku som vnútri skontroloval všetko ako nové káble sú pripojené.    ťažné je zn. prof svar a tvári sa ako originál. Neviete mi poradiť kde by som možno našiel poistky alebo načo sa zamerať kde môže byť problém. Vďaka. 
    • Tohle neudělá prakticky s jistotou vůbec nic a i kdyby, tak záruka na korozi je 12 let. Větší šance je, že ti to něco začne dělat po té opravě, protože kvalita lakování v továrně a v servisu jsou dva zcela jiné světy. 
    • Standardně toto asi nelze. Jedině co by mohlo pomoct mne napadá přes VCDS nastavit, aby se po zamknutí okna automaticky dovřela.
    • Oficiálně z výroby toto auto asi neumí. Přes VCDS jde ale nastavit tak, aby se po zamknutí auta okna automaticky dovřeli, pokud některé z nich zůstalo otevřené.
  • Vytvořit nový...