Zdravím chci si na svem rapidu 1.0 103kw nechat vymenit desky a kotouce za nejake lepsi (rád se svezu na okresce svizneji) nemá někdo nějaké zkusenosti. Uvazuju o drazkovanych kotoucich brembo max a desticky ebc greenstuff
Zdravim, diagnostika mi vyhodila chybu na SIII kombi z 2016 " antena drzaku telefonu " - elektricka chyba. V priehradke mam bezdrotovu nabijacku a k nej ide antena zo zadneho modulu zosilovaca. Predpokladam, len kvoli sile signalu telefonu, ked ja zavrety v priehradke. Zadny modul zosilovaca chybu nehlasi.
Skontroloval som zapojenie toho antenneho kabla v tej priehradke pred DSG pakou a vyzera byt setko ok. Neviem skontrolovat funknost nabijania, ale kedze diag nepise nic ine, len antenu, tak modul zije.
Nemate skusenost ? Prosim o radu, kde hladat chybu.
Zkoušel jsem v diagnostice v základním nastavením vybrat skupinu 03 pod motorem, tj. EGR. Mám dojem, že je asi špatné MAF. Po celou dobu testu tedy jak ve stavu ZAP/VYP byly hodnoty cca na 450mg/str. I když jsem v manualnim režimu přidával plyn tak po celou dobu od idle nahoru to kolísá cca na 450mg/str. Popravdě pořádně nevím, co to znamená, jen jsem někde viděl že při vyp to bylo kolem 250mg a při zap to na 400.