-
Aktuální příspěvky
-
Dnes se mi povedlo při čištění trvanlivého ptačího trusu opravdu "mistrovské" dílo. Ačkoliv na mytí mám samozřejmě všechno z mikrovlákna, chytl jsem totální zatmění mozku a jal se čistit trus hrubou stranou klasické houbičky. Výsledek je na obrázku. Ačkoliv nejsem přehnaný estet a u laku si všímám hlavně toho, aby nebyl děravý do plechu kvůli korozi, tohle mě mrzí. Má někdo zkušenost s tímto? Případně komu se povedlo něco podobného, tuší, jak to nějak napravit?
-
Až přijede Fábinka ze školy, zkusím Spacebackové kryty namontovat. Osobně si myslím, že i když je Fabiová náprava užší, než na Roomstru (kde je tuším původem z O1), podlaha okolo bude hodně podobná. Jinak stále mám pár sad obou verzí volných.
-
Mne zase neco ve dverich dost hlasite zarezonuje (zavibruje) pri zabouchnuti prednich dveri. Asi nejake lanko nebo kabely. Neresil nekdo? Diky.
-
väčšinou si vyrobca auta zada parametre a vyrobca komponentu mu podla toho ponukne produkt. v preklade ty v skoda baliku dostanes napriklad najlacnejsie ATE, kým ja si za 1/3 cenu navolím najdrahšie ATE z výberu s vyššou kvalitou ako aftermarket. preto ja preferujem túto cestu, lebo viem čo tam šlo a nie mistery box pod značkou Čisto príklad so značkou čo ja používam. Vidieť to na brzdách čo i dala ŠA na jednej náprave (zadnej) a na prednej kam som dal ja, že napriek vyššej záťaži vpredu sú ďaleko lepšie na tom. zobrať sú ti povinný všade-to ti zabezpečilo nariadenie EU, ale to by chcelo argumentovať. zaplatíš ako píšeš máš a máš poriešené.
-