Přejít na obsah

Elektrika

Sekce Elektrika: Škoda Kodiaq s pokročilými asistenčními systémy, včetně asistenta při odbočování a dálkového parkování, pro maximální bezpečnost a komfort.




  • Aktuální příspěvky

    • Chcete zjisti, jak zaručeně  naštvat řidiče sanitky, srazit motorkáře, ignorovat červenou i zdravý rozum? Pojďte se podívat na nejnovější kompilaci.  
    • Tak v obou případech jsem se mýlil. Odrazky jsou aspoň na předních dveřích na úzké zadní straně tapecu. A výdechy nakonec vypadají plně nastavitelné s nezávislou regulací. Obojí je vidět v následujícím videu:  
    • Ahoj, mám takový problém a nic se mi nepodařilo najít. Pokud je zařazená rychlost a jedu autem, tak slyším pískání jakoby nějakého řemenu a to hodně hlasité, ale pouze když sešlápnu plynový pedál. Pokud ho pustím, tak to ihned přestane. Dělá to na každé zařazené rychlosti. Pokud je v neutrálu, tak to nedělá vůbec a můžu šlapat jak chci. Prostě dotknu se pedálu za jízdy = pískot a to i když se dotknu jen lehounce, pustím ho a klid. Zkusím to když tak natočit, protože to je kravál nesnesitelný.   Motor:  1.9 tdi, 74kw Ročník: 2003
    • Ono by to šlo, kdybyste měl pofacelift. Tam totiž existovaly hned 4 typy panelů: pro auto bez klimy, climatic, climatronic (2010-cca 2011) a pak z důvodu úspor cca v roce 2011 zrušili climatic a nahradili ho manuální klimou, kde místo servomotorku na teplotní klapce je manuální mechanismus jako u auta bez klimy a zrušily ty 3 teploměry, které snímají teplotu. Pokud máte předface, tak tam bohužel pro Vás neexistoval panel pro čistě manuální klimu. A ty z poface použít nelze, auto už pracuje s jinou verzí palubní sítě... Jinak k Vašemu problému - vcelku chápu, byť mě třeba u 1.2 HTP štvalo, že i s manuálem topení hodně záviselo na zátěži motoru, takže to stejně kolísalo... Zkusil bych si pohrát možná s nastavením ventilátoru, zkusit třeba jen na jedničku, aby tam toho chladného vzduchu nešlo tolik, a také nastavit směr z výdechů do interiéru - správně by měly směřovat vzhůru do stropu, ne na posádku, pokud běží klima...
    • Ahojte, obrátite sa na Maktrans v Bratislave, určite vám s tím pomôžu. Sú odborníci. 
×
×
  • Vytvořit nový...