Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Electric Systems

Sekce Elektrika: Škoda Kodiaq s pokročilými asistenčními systémy, včetně asistenta při odbočování a dálkového parkování, pro maximální bezpečnost a komfort.

1. Zahájeno uživatelem laznick,

Niekto sa stretol s vypadávaním kamier? Proste namiesto obrazu je preškrtnutá kamera. Niekedy dnes po starte, niekedy neskôr. Niekedy všetky, niekedy len niektoré, ci len jedna: Tak isto, ak niekam zachádzam predkom auta, tak nemôžem prepnúť na kameru. Proste to nereaguje a ostávajú len senzory: Všetko po poslednom update. A niekedy mi kamery, resp. park assist ani nenaskočí na Infotainment, aj ked sa tvári, ze funguje (Zelene P na fotke, čiže zvolené to je) Objednal som sa do servisu, tak uvidíme...

2. Zahájeno uživatelem vandit,

Zdravím, není nějaká aftermarket náhrada té páčky DSG s tím kroucením dopředu, dozadu? žena si na to nemůže zvyknout a mě to taky nepřijde ergonomické oproti aspon drncnutí nahoru dolu u mercedesu, nebo klasické pace nebo tomu bobku v octa 4

• Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 344 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem mobil-man,

Ahoj, funguje někomu u Kodiaq II tato novinka? Viz https://www.skoda-storyboard.com/cs/simply-clever/zaparkujte-svuj-vuz-skoda-mobilem-naucime-vas-to/ Mám v rámci příplatku automatické parkování a uložený parkovací manévr, ale podle návodu v aplikaci nevidím možnost zaparkovat aplikací. Víc příplatků k parkování ani nebylo možné přidat, takže bych očekával, že by to mohlo jít, ale třeba zatím jen nebyla funkce spuštěna. Díky za informaci.

4. Zahájeno uživatelem Dominik2005,

Dobrý den, koupili jsme před třemi týdny novou Škodu Kodiaq 2024 Sportline, aktuální nájezd cca 1500 km. Zhruba na 1000 km se objevila hláška "ACC nedostupné". Kdybych předtím nejel po dálnici a neměl adaptivní tempomat zapnutý, ani bych nevěřil, že někdy fungoval. V autorizovaném servisu mi řekli, že diagnostika neukazuje žádnou chybu a že to může být způsobeno vysokou citlivostí zabezpečení, počasím, mrazem atd. Zkoušel jsem vyčistit senzory, venku bylo mírně pod nulou, ale ACC stále nefunguje. Máte někdo podobnou zkušenost? Může to skutečně být mrazem a fungovat jen za příznivého počasí? U Škody Kodia…

5. Ahoj ve spolek, mám Kodiaq 2 z března 2024 v max výbavě + Exclusive Selection a teprve nedávno jsem zjistil, že auto troubí jako stará felicie, protože místo takzvané dvoutónové houkačky, tedy dvou fanfár jedna nízký tón a druhá vysoký tón má jen jednu. Když jsem dle VIN vyhledal přesnou položkovou výbavu mého auta, opravdu je tam napsáno jednotónová houkačka a našel jsem i jednu v motoru. Dle ETKY se tam opravdu někdy montují obě. Jak to máte u vašich aut a dá se to případně dodělat, protože sice netroubím často, ale když potřebuji zatroubit, úplně se stydím s tímto zvukem? Díky Tomáš

6. Zdravím a prosím o radu, mám Sportline s paketem obsahujícím Advanced Kessy a ve videonávodu je zobrazena možnost odemknutí vozu při pouhém přiblížení se k němu. Ale to se neděje, jediné co, tak když se přiblížím pod dva metry tak se rozsvítí grafika světel a nebo “zarachotí” uvnitř auta jak tiché “tluktluk”.. auto se ani nezamkne když se od něj vzdálím. Jakákoli rada vítána. Děkuju

• Líbí se mi
    • 7 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem eyeskiller,

Ahoj, mam 5 dni svoje nove auto, Skoda Kodiaq Top Selection (alebo ako sa to volalo), s miliardou priplatkov, to znamena aj kopou asistencnych sluzieb. Dnes som nastartoval, a kompletne vsetky prestali fungovat. Vsade mi sviatia varovania, nic nefunguje, ACC, drzanie v pruhoch (aj ked to je skor plus :D)... proste nic. Neviete nejake odporucanie co s tym? Je na to nejaky domaci trik, ci proste musim stracat cas v servise? Vypnut/Zapnut som skusil niekolko krat.

8. Zahájeno uživatelem Pucezhodosha,

Mám za sebou více než měsíc ježdění a cca 3 tis km a ocenil bych, kdyby šlo kódováním změnit pár pevně nastavených věcí, které se při nastartování vždy samy zapnou a nebo je nelze jakkoliv změnit a jsou otravné. Pokud se tu někdo kódování věnuje (tuším, že by to mělo být identické jako v Octavia IV), prosím o odpověď jestli něco z toho jde změnit: automatické zamknutí vnitřního prostoru po rozjezdu - auto se zamyká a já nechci pokaždé mačkat tlačítko zámku, když mi lezou členové rodiny do auta denní tzv. skandinávské svícení zadních světel - auto nejde ve dne úplně vzadu rozsvítit ani přepnutím z AUTO - po čase se to zase vypne podle světelného č…

9. Zahájeno uživatelem Roman.dj1,

Zdravím, nezkoušel jste někdo řešit zadní parkovací kameru (výměna za lepší nebo reklamace)? Ptám se protože to rozlišení u auta za mega je strašný. Přední kamera tak nějak ujde, ale ta zadní, to je rozlišení jak z roku raz dva. Na předchozím Karoqu jsem měl stokrát lepší. Díky

10. Zahájeno uživatelem Jnst,

Uprimne receno… opravdu si zacinam myslet, ze tohle auto je kupa pekne odflakleho srotu. Od zacatku jsem jiz zaregistrovalo nasledujici problemy 1) vrzani bocnich zrcatek 2) spaatne nacvaknuty a zdeformovany plast u zadni rady sedadel 3) nefunkcni stresni modul otevirani stresniho sibru (stinitka), volani a svetel - funguje se mu jak se zachce 4) vanocni stromecek s asistenty - asi nejcastejsi problem i zde na foru 5) pri zapnuti/vypnuti bufiku po peti mesicich ok fungovani se najednou nastavena teplota pro bufik nevrati zpet do puvodni hodnoty, tak to jako u blbejch clovek musi stale prenastavovat zpet 6) ruzne random hlasky a okntro…

11. Zahájeno uživatelem F1L1P,

Ahojte, Po ako takom odstraneni chyby s nefunknčmi asistentami, snažím sa vyriešiť ďalšiu zobrazujúcu chybu na našom Kodiaqu. Niekedy sa neustále spúšťa “Havaríjni volaní” a celá chybová hláška znie: Havajíjni volan. Namáte licenci. Obraťte se prosím na svého partnera Škoda. Auto bolo na reklamacií v Auto Jarov, samozrejme závada sa neprejavila. Pravidelnosť je čudná. Niektoré dni je pokoj a niekdy sa táto hláška a volanie opakuju 30 krát za 30 min jazdu. V aute sa samozrejme nedá počúvať hudba a niekdy začne vytáčať 112 a je nutné manuálne zrušiť hovor. Nemáte niekto rovnaký problém? Ideálne aj s nejakými variami odstránia chyby. Máme dohodnutý servis…

• 2 odpovědi
    • 974 zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem laznick,

Pri vypnutom Kessy mi nefunguje Easy Open. Nikde v návode som ale nenašiel,ze pre Easy Open je podmienkou zapnuté Kessy. Je,či nie je to podmienkou? Aby som si pripísal na zoznam do servisu poprípade...

13. Ahojte, stretli ste sa niekto s problém ohľadom horného ovládacieho panelu. Často zamrzne a nedá sa nič ovládať. Jemne nepríjemné keď raz začalo pršať a mal som otvorené strešné okno, proste nič. Musel som zastaviť, zamknúť auto kľúčom podržať zamykacie tlačidlo a vtedy zatvorilo aj okno. Potom po naštartovaní to už išlo. Zamrzne to po dlhšej jazde (cca hodina) ale napr. aj hneď ak sa pokúsim použiť vnútorné osvetlenie. To mimochodom ak chcem použiť tlačilo osvetlenia pre celé auto nereaguje vôbec a spôsobí to okamžité zamrznutie všetkých funkcií. Napr. sadnem do auta skúsim svetlá jednotlivo (napr. len vodiča) tak ok, potom strecha/roletka všetko ide. Skúsim zapnúť osvet…

14. Zahájeno uživatelem KodiaqKE,

Dobrý deň, Pred dvoma týždňami mi po prepnuti funkcie stieračov z ovládania senzorom na manuál Low vyhodilo hlášku Závada: Nefunkčné stierače a rozsvietilo žltý trojuholník. Stierače aj napriek vyhlásenej chybe fungovali ďalej. Po vypnuti zapaľovania a opakovanom štarte sa chyba vymazala ale len do vtedy, kým som znova neprepol ovladania zo senzora na manuál. Keďže som dokázal chybu nasimulovať pri odovzdávaní do servisu. urýchlilo to aj opravu. Auto po troch dňoch v servise opravené - výmena komfortnej podvolantovej jednotky. Doporučuje odskúšať a v prípade problému rovno do servisu

• 1 odpověď
    • 961 zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.