-
Aktuální příspěvky
-
› Škoda Auto zajistí pořadatelům 32 plně elektrických a plug-in hybridních modelů, ředitelka závodu Marion Rousseová usedne do nového „červeného vozu“ Enyaq› Na start rekordně dlouhého klání se postaví 154 jezdkyň z 22 týmů a projedou Francií z bretaňského Vannes do horského střediska Châtel› Škoda sponzoruje zelený trikot pro vedoucí závodnici bodovací klasifikace a připomíná své 130. výročí na trofeji od oddělení Škoda Design pro vítězku této disciplíny› Automobilka podporuje ženskou Tour od jejího vzniku v roce 2022 v roli oficiálního hlavního partnera a dodavatele vozového parku Tour de France Femmes avec Zwift Škoda Auto je již čtvrtý rok za sebou oficiálním hlavním partnerem celosvětově nejprestižnějšího ženského cyklistického závodu Tour de France […] Článek Škoda Auto, hlavní partner Tour de France Femmes avec Zwift se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
-
Vibrace, dunění, brnění .... to jsou projevy toho dvouválcového režimu. Mě osobně to někdy připadá, jako kdybych najednou najel na nekvalitní asfalt. Pokud jsi přešel z jiného auta, které tuto skvělou vymoženost nemělo, tak je jasné, že ti to vadí. .... tak před návštěvou servisu udělej pokus, na rovné hladké silnici nech auto spadnou do dvouválcového režimu, zaposlouchej se a pak přidej plyn.
-
zdravím, ja by som dal do továrka celé auto a ak by aj tak sa problém vyskytoval ďalej, riešil by som to cez servis. Len pozor, pokiaľ sa dá do továrka, vymažú sa tým všetky nastavenia a bude treba všetko nastaviť nanovo. Každopádne nám dajte vedieť ako to dopadlo.
-
Jak je ten gril chycený k nárazníku? Náhradní díl je nárazník s grilem. Je to nacvaknuté? Jak je to složitý vyměnit? Jen ten gril.
-
Ahoj, mám octavii 3 (2013 rok výroby) dělá mi to stejné, jaká tam je žárovka a jde to snadno vyměnit lajkovi? diky za info :)
-