Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

17 témat v tomto fóru

• 78 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 469 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 822 zobrazení
  1. Aktualizace sw 1 2

• 33 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 637 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 468 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 584 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 923 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 639 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 311 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 305 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 445 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 413 zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 5k zobrazení
  2. Autokamera

• 8 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
  3. Audio vybuzení?

• 9 odpovědí
    • 1.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ďakujem všetkým za rady. Asi mi nezostáva nič iné ako kúpiť novú baterku. Len nepochopím že auto štartuje bez problémov, dokonca ani svetla pri štartovaní nepohasnú.  Idem sa pozrieť kde zakúpiť takýto EFB akumulátor a dám si o v servise vymeniť. Ešte raz dík. Ahojte
    • ano cca 150e je premna par eur a pre niekoho kto dal 30tis za auto musi byt tiez ...    meranie baterky je osemetna vec bez nejakej vypovednej hodnoty , kedze by si mal dodrzat podmienky ktore nikto nedodrziava,  tj nechat ju nabit na plny stav , nechat ju odstat a tak merat odporovym testom ... tieto vergle maju obrovsku spotrebu energie , v podstate 4r bateria je casto zazrak 
    • PAR EUR ? na predoslom aute som tiez menil par veci, niektore aj preventivne, ze je to len par eur navyse. az ked som ho predaval, som to vsetko spocital a vyslo mi to 7000 eur, na aute, kde som ledva spravil 30 000 km za par rokov   to ti v tom servise ani neodmerali baterku? a bacha na varty - udajne jeden z najhorsich ksuntov, co sa kvality tyka  
    • Zdravím, na maxidotu se mi nezobrazují otevřené dveře řidiče. Diagnostika nic nepíše že by byl přerušený kabel. Nevíte prosím kde je chyba ? Díky
    • Otevřu opět tohle téma - začalo mi neskutečně vrzat / skřípat / klepat v předním stropním osvětlení. Nejdřív jsem myslel, že je to kastlík na brýle, ale nakonec jsem zjistil, že je to pravá strana toho průhledného plastu u světýlka. Když se podrží, klepat přestane.    řešil jste toto někdo ? 
  • Vytvořit nový...