Audio, Infotainment, Konektivita
25 témat v tomto fóru
-
Zdravim pro ty kdo mate kameru v aute napojenou v zrcatku. Jede kamera i po zamknuti auta ci nikoli? Pripadne jak to mate udelane?
-
-
- 18 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Po kazdem nastartovani se me infotainment zepta na tuto otazku… poradite, co udelat, aby se jiz neptal?
-
-
- 11 odpovědí
- 905 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Neví někdo jestli tato funkce je i u Superbu? Stejná funkce u Passatu zde: https://www.volkswagen.cz/modely/passat/passat/park-assist-plus-parkovani-pomoci-dalkoveho-ovladani
-
-
- 104 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
Dnes rano probehla nejaka aktualizace v infotainmentu, nevi nekdo ceho se tykala? Mel jsem dnes rano vypadek asi 6ti asistentu, po 10min to naskocilo a na pozadi probehla nejaka aktualizace, mam novejsi datum vyroby, tak me napada, jestli ta oprava chyb asistentu neprobiha vzdalene formou nejake zaplaty u novejsich aut.
-
-
- 35 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Pls dotaz, jde naplanovat cestu pomoci AA a prenest ji na VC a Head up display (průhledový display)... Nebo VC umi jenom vestavenou navigaci...
-
-
- 53 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zkoušel někdo přehrávat video? V návodu je napsáno že by to mělo jít, do max rozlišení FHD. Mě se prozatím nepodařilo přehrát nic kromě zvuku 🙄
-
-
- 14 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, kamarád má Superb 4 LaK, a nemůžeme se nějak dobrat toho, jak se zobrazuje aktuální spotřeba. Všude jsou ikonky, které u sebe mají značku průměru. Ale nikde nemůžeme dohledat spotřebu aktuální. Jsme slepý nebo se to někde musí nastavovat? Díky za info.
-
-
- 8 odpovědí
- 898 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny, zajímalo by mě od uživatelů Sup IV, jak jste spokojeni s digitální přístrojovkou a některými změnami v ovládání. Za sebe nemohu rozdýchat pár věcí, např. absenci ukazatele/lů stavu nádrže/baterie, ukazuje to jen dojezd a to ještě dohromady benal + elektro, což není totéž jako stav paliva, dojezd je odvislý od stylu jízdy. Dojezd rozdělený na benzín a elektro při listování na tabletu nakonec někde najít lze, ale ukazatel stavu paliva jsem nenašel nikde. Zmizel jednoduše nulovatelný denní ukazatel najetých km. Také nejde např. přijmout hovor tlačítkem na volantu, neukazuje to zařazený stupeň u DSG. Mám rád, když vidím, co auto dělá. Nastavení možností přís…
-
-
- 8 odpovědí
- 754 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nema nekdo podobny problem a nejak ho dale resil? Jiz od koupi vozu mam problem s obcasnym restartovanim radia - infotaimentu. Stava se to cca 1-2x do mesice nekdy jen co dva mesice. V momente kdy se to ale stane je to velice otravne. Toto trva klidne i par hodin… Restart radia dlouhym drzenim tlacitka nepomuze. Jedina vec co na tento problem zabere je vypnuti a zamceni vozu na +- 10 minut coz je na hlavu.. Jak v tomto dale postupovat? Ma nekdo podobny problem jako ja? Lze resit? Nemate nejaky rychlejsi fix? Pripadna reklamace lze pouze kdybych nahral video jelikoz jet do skodovky zrovna kdyz se to stane nejak naplanovat nelze. restartovani…
-
- 0 odpovědí
- 359 zobrazení
-
-
Ahoj, mají všechny nové Superby "Ovládání ventilace online" bez závislosti na výbavě nebo jen některé? https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/service/40
-
-
- 18 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Chtěl bych poprosit majitele, co jim Laura odpoví na otázku “Lauro, jak dělá kozička?” Mě oznámí nadmořskou výšku. Omlouvám se za off-topic, ale tahle blbost mě napadla při čtení manuálu, kde byla jako příklad otázka Jak dělá kráva. No a při vzpomínce na Sobotu, Šimka a Nárožného… Jako druhý problém mám, že Laura není schopná vytočit číslo ze seznamu, i když správně rozpozná jméno i příjmení.
-
-
- 6 odpovědí
- 670 zobrazení
-
-
Zdravim od stredy mi nejde zobrazit historie v mesici cerven. Do stredy to jelo od te dby jen hlaska viz obrazek. Ostatni mesice jsou ok. Muzete to nekdo zkusit jestli je problem jen u me ? diky
-
- 0 odpovědí
- 271 zobrazení
-
-
Prisiel uz niekto na sposob,ako vypnut to otravne pipanie na prekroceny rychlostny limit?Auto si bohuzial posledne nastavenie po opatovnom starte nepamata.
-
-
- 15 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj. mam S4 a stale jsem nepřišel jak přepnu spárovaný telefon v applecar play. běžný telefon je v základním okně telefonování, ale v applecar play se nepřepne. běžně se nám to stává když di auta nastoupí manželka drive a je tam při nastartování a ja pak chci navigaci atd mit na sebe a uz se nepřepnu. bluetooth audio a telefon jde přepnout ale ten Apple car play ne 😀 vi prosím někdo kde to udělat?
-
- 3 odpovědi
- 384 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, jsem jediny komu prestalo fungovat posilani bodu a tras z mobilu do navigace? Diky
-
- 9 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dnes jsem si aktivoval aplikaci Traffication, pokud budu chtít něco nahlásit, tak musím lézt do menu? Nejde to přidat jako zkratku, abych se tam dostal na jedno kliknutí?
-
-
- 7 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Jiz po druhe se mi stalo,ze auto zacalo hlasit nedostupny park assist ci nefunkcni assistent vyparkovani. pote prestalo jet radio / audio zvuk. poprve stacil restart infotaiment podruhe pomohlo az vypnuti zamknuti auta a cca 5 minutovy “odpocinek” mel nekdo neco podobneho? Vi jak to resit ? jeste se obcas vyskytuje sekani infotaimentu. Az se to vyskytne opet tak problem zdokumentuju a odeslu do skodovky a uvidime
-
- 4 odpovědi
- 917 zobrazení
- 1 sledující
-
-
U verze Selection se mi nedaří dostat na čelní panel doprostřed nebo do levého kruhu zobrazení jízdních dat ( čas, km) od Startu. Pořád tam je jen info "od načerpání". U Octavie IV. v pohodě volitelné. Jak na to?
-
-
- 1 odpověď
- 897 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám Superba 4/2024 a nemůžu dohledat nikde signalizaci připoutání na zadních sedačkách. Musím se vždycky otáčet na děcka dozadu a opticky to zkontrolovat. Dneska jsem četl článek o FL O4 a na jednom obrázku je tam vidět ikonka, kterou nemám. Neřešil už někdo nebo neví jak to zapnout? Pak mám dotaz k lineassist, bez zapnutého travell assist a adaptivního tempomatu to jezdí jako ode zdi ke zdi a nedrží to pruh, s aktivním travellem je to OK. Jde to i nějak bez travellu a ACC? Díky J
-
-
- 6 odpovědí
- 918 zobrazení
-
-
Dá se prosím nastavit zobrazení audio složek z USB podle složek? Jaká je maximální velikost disku, případně kolik složek infotainment zvládne? Lze vypnout displej (nebo teda zobrazit hodiny) pro "dark cockpit" tak, aby hrálo audio?
-
- 4 odpovědi
- 1tis zobrazení
-
-
Čau, při bezdrátovém spojení se mi automaticky na tel zastaví mobilní data, nefunguje žádná aplikace (waze, whatsapp...) Když vypnu wifi, tel se odpojí, ve waze nastavím trasu a po zapnutí wifi ji již vidím v infotaimentu... Díky za info pokud již někdo řešil
-
- 0 odpovědí
- 526 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Funguje vam vytaceni kontaku pomoci Laury pri pripojeni pres carplay. Mi hlasi ze telefonni seznam je prazdny. Nicmene v modulu telefon infotanmentu nejake oblibene kontakty a posledni hovory mam
-
- 1 odpověď
- 430 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, při spojení iPhonu přes Carplay je zobrazení na displeji auta hrozně velké. Veškeré popisky, ikony, mapy.cz, to vše se zobrazuje nepřirozeně veliké. Pokud spojím obyčejnej lowendovej Samsung přes AA, je všechno jak má být. Mám hledat chybu u mě nebo to máte takhle i vy? Pokud máte, napadá někoho, proč tomu tak je? Díky
-
-
- 2 odpovědi
- 619 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, byl jsem zvyklý z S3 na to, že mi automaticky pokračovalo audio přes Bluetooth při dalším nastartováním. Teď na S4 musím sám znova spárovat iPhone s Bluetooth kvůli audiu, nedojde k tomu automaticky. Nějaké rady? Děkuji
-
-
- 4 odpovědi
- 606 zobrazení
-
-
Jak vyřešit nedostatečné vybuzení Canton aparatury v Sup 4? Mám vytáhnout všechny ovladače v equalizeru, je mně to proti srsti to takto provozovat, ale ani při naplno volume to moc nehraje a do plného výkonu to má hodně daleko.
-
- 9 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-