Přejít na obsah

Motor PHEV

Nová generace plug-in hybridního pohonu, jehož základem je motor 1,5 TSI o výkonu 110 kW (150 k) z nejnovější řady motorů EA211 evo2, je k dispozici výhradně pro model Superb Combi a poskytuje systémový výkon 150 kW (204 k).

• Aktuální příspěvky

• Tak jak jsem předpokládal, víčko jsem sice zkusil, ale tím to není. Kapalina teče z prostoru vodního čerpadla s regulátorem, takže typická nemoc těchto motorů. Vydrželo 9 let a 85 000km.
    • Dobry den prajem, poprosil by som Vas o radu, na mojom Superbe 2.0 TDI 140kw , 4x4, rv.2020 76.000 km , pozorujem unik olej, prikladam aj foto, najprv si v autorizovanom servise mysleli, ze olej presakuje v oblasti klukovej hriadele, tak vymenili - gufero klukoveho hriadela a pretesnenie olejovej vane, ale po dvoch mesiacoch presne ten isty stav, takze gufero bolo podla vsetkeho v poriadku, vyzera, ze olej prepusta niekde vyssie (aj na foto vidiet, ze ten olej unika z hornej casti), kontrolovali a na nic neprisli, veko suche, trysky suche, vodna pumpa mi bolo povedane, ze je v poriadku, olej neubuda. Vedeli by mi niekto mozno zo skusenosti poradit, kde by mohol byt unik, pripadne v akych miestach tieto motory najcastejsie trpia na unik oleja? Dakujem za kazdu odpoved.
    • Mám pocit, že jen přístroje nestačí nakódovat. Třeba na Rapidu CBZA se musí upravit něco v ECU motoru. Jednomu kolegoci v Rapid klubu na Facebooku (je od Zábřehu) se to podařilo. 
    • Zdravím, Věděl by někdo kódování pro originální alarm hlídání vnitřního prostoru s náklonovým čidlem, zálohovou sirénou a tlačítkem deaktivace? Díky!
    • Zdravím, Mohl by mi někdo poradit, jak dokódovat zobrazování rychlosti tempomatu na Maxidotu? Mám přístrojovou desku 5J0 920 841 D. V adaptacích kanálu "Zobrazení tempomatu High" se po uložení nic na Maxidotu neděje. Díky předem!
  • Vytvořit nový...