Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ak ma poloos miernu volu v DSG a citis vibracie, budes riesit to co ja, diferencial DSG, opravit to nikto nechce a nevie, jedine spravit repas ale nie su diely na tuto DQ381. Ale zasa su auta, ze maju 5x taku volu ako som mal ja a nic nevibrovalo, neviem. 177 000km som mal, meneny olej po 2 rokoch/120 tis. km, akoze za mna strasny hnoj cely koncern, velmi sa budem musiet prehovarat pri dalsom aute, aby to bolo nieco z koncernu. Najhorsie na tom, ze znalost mechanikov u nas 0 bodov, vymenili vsetko, prednu, zadnu napravu, vsetko co islo az nebolo co tak, ze asi prevodovka.
    • Protože jsem dal brzdám trošku více zabrat než bylo asi zdrávo, tak začaly kopat do pedálů. No soustružit už je nemělo smysl, takže jsem proměřil házivost nábojů, zkontroloval vůle na nápravě (vše OK) a dal brzdy nové. Opět padla volba na sadu od firmy Textar. Zajetí OK a zase je klid. Škoda, že se zde tak šetřilo a jsou tu tak malé brzdy 256mm. Kdyby tu byly aspoň 280mm, bylo by to o něčem jiném..... Ale na normální jízdu to stačí. Alpy bych s tím ale sjíždět moc nechtěl.
    • Ten setrvačník to být může, zjištoval jsi, odkud zvuk vychází? Neměl by to být problém, pokud ti to dělá i při stojícím vozidle. Může to být i klepání z oblasti chladiče...
    • Nedělá to furt.. Rano jsem sedel v aute cca od 6h do ted a neudelalo to ani jednou. Dela to pouze kolem cca 1k otacek. Radit mi prijde ze to radi furt stejne. Ten zvuk to dela narazove. Treba par minut, pak to ustane a je zase klid. 
  • Vytvořit nový...