-
Aktuální příspěvky
-
Pri mojom aute je to tak, že na diaľku môžeš prebudiť auto iba 3x, čo je obmedzenie aby sa nevybila 12 V baterka. Neviem či toto obmedzenie má aj iV, ale skús nabiť nabiť 12 V baterku a následne to vyskúšaj, možno sa to chytí. Auto samozrejme musí parkovať v mieste kde je dobrý mobilný signál, takže nie v podzemnej garáži a podobne.
-
Sice to nemá vliv na Váš problém, ale já mám dojezdovou rezervu tuto:
-
Zdravím všechny, nevíte náhodou o co by se mohlo jednat? Dělá to jenom při studeném startu. Pár lidí mi řeklo, že by to mohl být klimakompresor, ale kdo ví. Dal bych to do servisu, ale vyfasoval jsem tuhle ovci, kterou máme doma od novoty a musím se ji zbavit, protože mam další 3 auta :DD, takže to chci držet na low budgetu. Na autech si dělám po olej až po rozvody sám, ale u tohohle fakt nevím. Samozřejmě jsem se koukal i do jiných témat, ale nemohl jsem najít přesně tenhle specifický zvuk. přikládám odkaz na video. Divné dření https://youtube.com/shorts/nR7LLkqGoLI?feature=share
-
Našel by se tu někdo kdo by dokázal nakodovat OIII FL v okolí Nymburka ? dík za odpověď
-