osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Mám tu pár záberov ako som tlmil a prerábal nitovanie na skrutkovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Materiál je Sikadamp630 ,keby niekto nevedel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Aj vnutorný plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nitovacie kliešte na nitovacie matice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 (editace) Matice som použil M6 so zapustením. Ale teraz by som dal už s rovnou hlavou,pripadne tenku podložku. Lepšie pritlačí plech. Editováno: 28. Srpen 2007, autor: osud7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Diery po nitoch treba prevrtať minymálne 9mm vrtákom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Dieru som ošetril zakladnou farbou. Červená nebola po ruke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Samotné nitovanie ide dosť ťažko kliešte nemali prevod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nit trošku vystupuje nad uroveň plechu , ale nie je to problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Drží pevne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Skrutky som použil M6x20 , ale stačí x15, so zapustenou krížovou hlavou. Kliešte požičal švagrík zo servisu. S robotou som začal okolo 17:00 v sobotu a skončil v nedeľu o 19:00. Dalo by sa aj rýchlejšie, ale maturoval som nad rozobratím zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Dají se ty nýtovací kleště nějak obejít když je nemám? Kupovat nové najedno použití se mi zdá celkem zbytečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nemusíš kupovať. Nejaký servisák na Škodovky by ti nepožičal? Tieto som mal požočané zo servisu ťahačov Volvo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 no my je máme třeba v práci už jsem je taky párkrát použi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Krasny elegantni reseni, tleskam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Protoze po kazdym vykradeni auta mam mechanismus, co drzi zamek ve dverich a stve me, ze musim do servisu, tak jsem si objednal nytovaci kleste - dnes dorazily a o vikendu na to snad vlitnu... To je jen podeleni o velkou radost Dekuji OSUD7 za inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 (editace) Mohl bys prosímtě napsat kde a za kolik jsi je objednal? Na netu jich je spousta a nevím, jestli to ty nejlevněší zvládnou.. Dík Editováno: 31. Červenec 2006, autor: JendaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osud7 Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 noiseR - To je v pohode, veď preto tu ten článok je. Len na upresnenie, na priskrutkovanie plechov použi radšej skrutky s rovnou hlavou. Hodne zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Co to hodit do instalacnich manualu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak je hotovo, ted jsem prisel zespoda - slo to vyborne, kdybych jednou nezapomnel vyhodit lanko na venkovni kliku a podruhy mi pri utahovani okna nespadl bit do dveri (2× rozdelavani navic) a kdyby mi nedosla baterka v AKU vrtacce a nemusel jsem teda 8 der vrtat tak, ze jsem otacel hlavou aku rukou, tak by to bylo za hodinku hotovy (jedny dvere) Ale jsem stastnej, ze to mam... JendaR: Kleste jsem koupil od BEARGRIP, nejaky s doziv. zarukou. Jsou na nytovaci matice 4, 5 a 6mm, dostal jsem je za 1600,- s DPH, ale to je nakupka (mam zname v Narexu, tohle je zbozi od firmy BGS Technik), jinde jsem je videl i kolem 3.000,- Vahal jsem, jestli je koupit, kdyz je chci jen na jedno pouziti, ale auto mam vecne vybrany a za opravu ve Skoda bych dal vic... Jinak kdyby je nekdo chtel pujcit, asi by to slo, protoze ted budou nejspis lezet doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.