Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.Mohl by mě někdo poradit které barvy jsou na nejtvdších pružinách (zadních) na combi.Nic jem tu zatím nikde nenašel.Díky za vaše odpovědi

jako myslis ze se tuhost pruzin vyznacuje jinou barvou jo?

No, je tam barevny kod, jestli to znaci tuhost ci jiny parametry ale nevim...

Možná ty barevné tečky???

jo táááákk

to uz sem parkat videl ale na poslednich pruzinach jsem si toho ani nevsiml a na predhcozich si to taky nevybavuju a ze uz mam na aute 4ty

a ani to nezjistíš.Dost dlouho jsem po tom pátral a ničeho se nedopátral

V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení:

1pruh oranžová

2pruhy žlutá

1pruh zelená...

stačí se mrknout... B)

• Autor
V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení:

1pruh oranžová

2pruhy žlutá

1pruh zelená...

stačí se mrknout... B)

Díky moc tohle jsem přesně potřeboval -_-

• 1 měsíc později...

Dal som 195/50/R15. Od vymeny som zacal pozorovat divne zvuky ktore vydavaju pruziny ci uz z prednej napravy tak aj zo zadnej. Akokeby sa niekam zacvakli a nahle uvolnili a to potom vydava take jednorazove zadrncanie.

Nevie niekto co to je?

a ty si dělal něco s pružinama??, protože jinak mi příde, že to s přezutím gum, nemá nic společnýho ;)

no prave... s pruzinami som nic nerobil.... ani ja nechapem preco su tam tie zvuky

tak jestli si to třeba jen nesedalo, potom jak to bylo zvedlí

no.... to by mohlo byt riesenie.... povozim sa trocha viac a uvidim...

znie to logicky

muzou to byt i v haji loziska v hornim ulozeni

Nedres o podbehy? ;)

muzou to byt i v haji loziska v hornim ulozeni

ty přední ale loupou jen při točení volantem a zadní taky dělaj jinej zvuk, to by neodpovídalo popisu :huh::ph34r:

Uz asi dva dbi som nic nepocul... takze to asi potrebovalo sadnut po zdvihnuti...

Uz asi dva dbi som nic nepocul... takze to asi potrebovalo sadnut po zdvihnuti...

si myslim.. ;)-_-

• 2 měsíce později...

Ahoj kluci, tak kdyz uz mam tedka tak auto na spalkach a cistim a barvim trmeny, tak me napadlo, jestli mam ocistit i pruziny a treba natrit....

Nemam s tim zkusenost, tak se ptam jestli to mam delat, popr cim natrit, aby to vydrzelo a nepraskalo...

dikec

JaKr je nechával lakovat :)

otryskáno a lakováno, ovšem práškovou barvou a vypáleno, na jaře budu měnit tlumiče tak uvidím, zatím se mi to neloupe

Joo tak. No u me je nasledujici situace. Pruziny jsou na aute, auto na spalkach, takze vytahnout pruziny je ted nemozne... Napadlo me pruziny obrousit, oskrabat, odmastit a pak natrit necim. Napadla me nejaka barva, ktera je ve sve podstate gumova a dokaze se prizpusobovat zmenam pruziny.... ale nevim co by to mohlo byt

chceš natírat péra na autě??!!, tak pokud je na špalkách tak je vycukni a jeto ne??!!!

tak to zvedni heverem co je v autě, já je měnil v garáži na zemi, žadný hever co zvedá celé auto,maximálně si pomůžeš druhým heverem, jde to a zadní jsou za odměnu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.