Publikováno Září 1, 200619 r Zdravím.Mohl by mě někdo poradit které barvy jsou na nejtvdších pružinách (zadních) na combi.Nic jem tu zatím nikde nenašel.Díky za vaše odpovědi
Září 4, 200619 r jo táááákk to uz sem parkat videl ale na poslednich pruzinach jsem si toho ani nevsiml a na predhcozich si to taky nevybavuju a ze uz mam na aute 4ty
Září 4, 200619 r V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení: 1pruh oranžová 2pruhy žlutá 1pruh zelená... stačí se mrknout...
Září 4, 200619 r Autor V etce 7 je to dost dobře popsaný, u každý pružiny jsou ještě pr kódy, který značí specifikaci pružin. Třeba pružina pro normální odpružení s váhovou třídou 6 (asi nejtrvrdší, co jsem tam našel) má značení:1pruh oranžová 2pruhy žlutá 1pruh zelená... stačí se mrknout... Díky moc tohle jsem přesně potřeboval
Říjen 9, 200618 r Dal som 195/50/R15. Od vymeny som zacal pozorovat divne zvuky ktore vydavaju pruziny ci uz z prednej napravy tak aj zo zadnej. Akokeby sa niekam zacvakli a nahle uvolnili a to potom vydava take jednorazove zadrncanie. Nevie niekto co to je?
Říjen 10, 200618 r a ty si dělal něco s pružinama??, protože jinak mi příde, že to s přezutím gum, nemá nic společnýho
Říjen 10, 200618 r no prave... s pruzinami som nic nerobil.... ani ja nechapem preco su tam tie zvuky
Říjen 10, 200618 r no.... to by mohlo byt riesenie.... povozim sa trocha viac a uvidim... znie to logicky
Říjen 11, 200618 r muzou to byt i v haji loziska v hornim ulozeni ty přední ale loupou jen při točení volantem a zadní taky dělaj jinej zvuk, to by neodpovídalo popisu
Říjen 11, 200618 r Uz asi dva dbi som nic nepocul... takze to asi potrebovalo sadnut po zdvihnuti... si myslim..
Leden 2, 200718 r Ahoj kluci, tak kdyz uz mam tedka tak auto na spalkach a cistim a barvim trmeny, tak me napadlo, jestli mam ocistit i pruziny a treba natrit.... Nemam s tim zkusenost, tak se ptam jestli to mam delat, popr cim natrit, aby to vydrzelo a nepraskalo... dikec
Leden 3, 200718 r otryskáno a lakováno, ovšem práškovou barvou a vypáleno, na jaře budu měnit tlumiče tak uvidím, zatím se mi to neloupe
Leden 3, 200718 r Joo tak. No u me je nasledujici situace. Pruziny jsou na aute, auto na spalkach, takze vytahnout pruziny je ted nemozne... Napadlo me pruziny obrousit, oskrabat, odmastit a pak natrit necim. Napadla me nejaka barva, ktera je ve sve podstate gumova a dokaze se prizpusobovat zmenam pruziny.... ale nevim co by to mohlo byt
Leden 3, 200718 r chceš natírat péra na autě??!!, tak pokud je na špalkách tak je vycukni a jeto ne??!!!
Leden 3, 200718 r No ale to nepujde Klaco, protoze to mam podlozeny ze spoda a napravy tlaci na pruziny a ty jsou stlaceny... na nejake fotce je to videt... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13196&st=200
Leden 3, 200718 r tak to zvedni heverem co je v autě, já je měnil v garáži na zemi, žadný hever co zvedá celé auto,maximálně si pomůžeš druhým heverem, jde to a zadní jsou za odměnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.