Přejít na obsah

Zarovky H4


krysarr

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Nemůžu si pomoci, ale skoro každý den potkám nějaké auto, které svítí hezky bílou barvou a myslím, že nejde o HID sadu (xenony určitě ne). Už jsem chtěl třeba na křižovatce na červené vystoupit a jít se toho řidiče zeptat, jaké používá žárovky. Tak by mně fakt zajímalo, jaké to jsou žárovky.

Edit: no a dneska jsem potkal starého rezavého favorita, jak si to krásně svítil hezkým bílým světlem :-(

Editováno: , autor: Ignác
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem v předchozím autě začal používat Philips VisionPlus 50% v provedení H1. Jelikož jsem byl s nimi velmi spokojeny, tak jsem je hned, jak jsem koupil O1, pořídil v provedení H4. Oproti obyč žárovkám je to nebe a dudy. Na předchozím autě mi za 2 roky nepraskly, tak doufám, že tady to bude podobné. Cena za 2 žárovky cca 450 Kč.

Editováno: , autor: pet59k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Neuveritelne neprehlednete super zarovky svitivost 5500k. Také jste vždy toužili mít v autě xenonová světla, ale zatím se vám to nepoštěstilo? Teď přišla vaše chvíle! Dnes můžete mít xenony na jakémkoli autě budete chtít. Právě teď není nic snazšího než si objednat výměnnou xenonovou lepší žarovku a vaše staré halogeny mají své dny sečteny. Mimo to, že xenonová světla skvěle vypadají, mají spoustu nesporných výhod mj. Lepší svítivost a několikanásobně delší životnost. Navíc montáž xenonové žárovky je velice jednoduchá a zvládne ji bez problémů průměrně zručný amatér. Takže už jen zbývá vybrat si dle typu halogenu. Popis: xenony bulb h4 12v 90w, h7 12v 100w, h1 12v 100w modré svítivost blanco 5500k ke zboží připočítejte poštovné+balné 140kč i u více balíků. Napište adresu posílám na dobírku zboží je nové. Nabídka platí stále do vyprodání. Mrknete na vsechny inzeraty urcite neprohloupite. Na dobírku 450 Kč

Koupit nebo nekoupit 2486464_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě že je to proti předpisům

a možná nastane i doba kdy to policajti budou tresta už na silnicích a né jen na STK

ted se teda dívám že je to asi jen žárovka a né HID sada tak to možná nebude tak horké

má to homologaci na provoz po pozemních komunikacích ?

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako hovori Vasa, je to nelegalne.

Bolo to tu preberane. Ak to das do paraboly, budes oslnovat, stane sa z Teba sponzor policie (na pokutach preplatis viac, ako stoji instalacia origo svetiel) a par ludi Ti bude chciet rozbit svetla...

Okrem toho 5500K je moc do modra, svetla su na to, aby si videl a nie, aby si sa s nimi chvalil...

Edit: ako pozeram, tak to nie su klasika xeny, ale nejake "nepodarky" nafarbene namodro. Tie nebudu svietit dostatocne, farba na skle brani svetlu a pripadne znici svetla odparenim sa (zhorenim)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..............tak jsem koupil v autokelly zarovky starline modry a +50%a bomba.staly 80kc jedna a maji mirne modry nadech.jinak sviti do bila krasne.mam je 3mesice a no problem.az praskne koupim za80k novy.muj nazor je ten ze ty drahy sviti pekne,nekdy i jak ty levne,ale vydrzi hov..

Tak musím potvrdit Burkova slova. Taky jsem koupil ty Starline +30% mají lehce modré sklo, ale opravdu svítí hezky bílé a v noci to taky není špatné. Až budu mít face čiré lampy tak bude úplně gut. Musím se smát sám sobě kolik jsem vyhodil peněz za experimenty se žárovkama (Philips, Osram atd...) a za tyto 2 ks jsem dal 150,- Kč.

Editováno: , autor: Ignác
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...