Publikováno Září 18, 200619 r ptam se na nazory poslednich uprav: -zadelane bocni blinkry -uz i snad normalnejsi predni naraznik -a zadni blatniky v prvni fazi (vytahovacka + prijde jeste dost kitu tak uvidime) tak zde finale jak by to melo vypadat... i kdyz s tou maskou nevim...kazdopadne jeste zamracit http://www.teplice-tuning.cz/osobni/navrhSOPTA.jpg a ted to prozatim vypada takto http://foto.senzaparty.net/?galery=666&fot...pg#foto_content Upraveno Září 18, 200619 r od SpeedyTuning
Září 18, 200619 r Autor pruh vypada uz nejak takto..... bez napisu, jen decentka na leve strane ale to tu neni patrne, ale spousta fotek zkresluje, chce to videt real, kazdej uhel nevypada dobre mno...treba tahle mi prijde malicko divna
Září 18, 200619 r Ty svetla jsou ciry nebo se mi to zda? Btw ta spotreba, cos psal jinde, to je vrazda, to zacalo po uvolneni vyfuku?
Září 19, 200619 r Autor ne to bylo i v serii )) hodne to dela tim ze 90% jezdim jen mesto...takze proto mam jen to popojizdeni za 11l dlouhodobe...dalka se da i za 7 ale to musim pul cesty vyrazovat na neutral PS: svetla jsou sklenene L&K Upraveno Září 19, 200619 r od SpeedyTuning
Září 19, 200619 r Tenhle nárazník se mi líbí víc než ten co jsi tam měl dřív! Každopádně moc pěkný kolečka!!!
Září 19, 200619 r Tak asi budu jediný....mně se to nelíbilo předtím anelíbí se mi to ani teď. Ale jinak to je auto už na celý život..
Září 19, 200619 r Autor na celej zivot? mas recht chlape...protoze po takovejch zasazich uz ho nikdo chtit nebude :-)
Září 19, 200619 r Autor nemohl. jelikoz nemam fotak, ale ty xenony stejne nejsou moc videt na fotce dobre...ale vypada to zajimave v mlhovkach (ale prosim - nekamenujte me za to )
Září 20, 200619 r speedy: tak na sraze udelame nejaky fotky ,jinak se mi teda ten rs naraznik libi vic jak ten predtim ,prece jenom sti autem jezdis skad kazdej den a prez zimu takze jako hlidat si kde strejchces a urves to.. To nema cenu ale byl taky peknej
Září 20, 200619 r Autor RS naraznik to neni..je to neco na styl SEIDL TUNING...ale s malicko upravenou spodni casti a prostoru kolem SPZ , ale hlavne to navazuje na linii auta....ne jako ten zralok co byl drive
Září 20, 200619 r Autor to bylo mysleno jako vtip nebo jako faktj jinak nevim co na to odpovedet... jen to ze o auto se staram a cokoliv jevi priznaky neceho spatneho tak se snazim vyresit Upraveno Září 20, 200619 r od SpeedyTuning
Září 20, 200619 r nemohl. jelikoz nemam fotak, ale ty xenony stejne nejsou moc videt na fotce dobre...ale vypada to zajimave v mlhovkach (ale prosim - nekamenujte me za to ) pěkný, k Octavce se hodí víc, než ten minulej. a ty xenony????? tak nás asi budou kamenovat dva
Září 20, 200619 r Nárazník vypadá super. Hele musel jsi ho nějak upravovat nebo je ten nárazník na předfacelift?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.