SpeedyTuning Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 (editace) ptam se na nazory poslednich uprav: -zadelane bocni blinkry -uz i snad normalnejsi predni naraznik -a zadni blatniky v prvni fazi (vytahovacka + prijde jeste dost kitu tak uvidime) tak zde finale jak by to melo vypadat... i kdyz s tou maskou nevim...kazdopadne jeste zamracit http://www.teplice-tuning.cz/osobni/navrhSOPTA.jpg a ted to prozatim vypada takto http://foto.senzaparty.net/?galery=666&fot...pg#foto_content Editováno: 18. Září 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Nevypada to spatne Mne se nelibi ten pruh na okne, ale jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 pruh vypada uz nejak takto..... bez napisu, jen decentka na leve strane ale to tu neni patrne, ale spousta fotek zkresluje, chce to videt real, kazdej uhel nevypada dobre mno...treba tahle mi prijde malicko divna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 dalsi foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 posledni foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Ty svetla jsou ciry nebo se mi to zda? Btw ta spotreba, cos psal jinde, to je vrazda, to zacalo po uvolneni vyfuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) ne to bylo i v serii )) hodne to dela tim ze 90% jezdim jen mesto...takze proto mam jen to popojizdeni za 11l dlouhodobe...dalka se da i za 7 ale to musim pul cesty vyrazovat na neutral PS: svetla jsou sklenene L&K Editováno: 19. Září 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Tenhle nárazník se mi líbí víc než ten co jsi tam měl dřív! Každopádně moc pěkný kolečka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 skoda ze to nei poradne videt...vsechno je strasne tmavy a maly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Mne osobne sa to paci Vyraba to niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 sice tam neni moc videt ale rozhodne to bude lepsi nez to minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Tak asi budu jediný....mně se to nelíbilo předtím anelíbí se mi to ani teď. Ale jinak to je auto už na celý život.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 na celej zivot? mas recht chlape...protoze po takovejch zasazich uz ho nikdo chtit nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Speedy, nemoh bys pro me udelat jednu specialni fotku s rozsvicenym vis cim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 nemohl. jelikoz nemam fotak, ale ty xenony stejne nejsou moc videt na fotce dobre...ale vypada to zajimave v mlhovkach (ale prosim - nekamenujte me za to ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 speedy: tak na sraze udelame nejaky fotky ,jinak se mi teda ten rs naraznik libi vic jak ten predtim ,prece jenom sti autem jezdis skad kazdej den a prez zimu takze jako hlidat si kde strejchces a urves to.. To nema cenu ale byl taky peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 RS naraznik to neni..je to neco na styl SEIDL TUNING...ale s malicko upravenou spodni casti a prostoru kolem SPZ , ale hlavne to navazuje na linii auta....ne jako ten zralok co byl drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Ham Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nárazník je pěkný jsem zvědav jak bude vypadat finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Hele, to tvoje auto je vlastně taková obdoba Jacksona Kdy se začne rozpadat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) to bylo mysleno jako vtip nebo jako faktj jinak nevim co na to odpovedet... jen to ze o auto se staram a cokoliv jevi priznaky neceho spatneho tak se snazim vyresit Editováno: 20. Září 2006, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 nemohl. jelikoz nemam fotak, ale ty xenony stejne nejsou moc videt na fotce dobre...ale vypada to zajimave v mlhovkach (ale prosim - nekamenujte me za to ) pěkný, k Octavce se hodí víc, než ten minulej. a ty xenony????? tak nás asi budou kamenovat dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 asi tri..jelikoz kryssar do toho de taky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 tak sry,RS naraznik je opravdu jiny ale docela podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Nárazník vypadá super. Hele musel jsi ho nějak upravovat nebo je ten nárazník na předfacelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 upravovat jsem musel a jeste muset budu, protoze nesedi poradne u svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.