Publikováno Srpen 10, 200619 r Co to je za Maxi-dot. Je to jen počítačově zaretušované, nebo proč existuje taková fotka, kde je půlka displaye zakrytá proti jiným fotkám?
Srpen 10, 200619 r Autor roomster má tohle v základu A Maxi-Dot za příplatek 4500,- Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu.
Srpen 10, 200619 r Nevim, ja mam maxidot v superbu a kdyz vypnu radio, tak se horni polovina zhasne, a to presne jak je videt na foto, konec koncu na jedne z foto vyse je videt, ze prave v te horni casti maxidot je prostor kde se zobrazuje radio. laicky bych rekl, ze je to foceno s vypnutym radiem.
Srpen 10, 200619 r Autor No teoreticky by to mohlo být ono. Já si stejěn myslím že ta horní fotka bude asi trohu poupravená. Pochybuji že to svítí takhle modře...
Srpen 10, 200619 r to asi zalezi od foceni, ten displej pri vypnutem radiu tak zvlastne cerna jako by tam nic nebylo. Zkus se podivat v prodejne, ale rekl bych, ze to je ono.
Srpen 10, 200619 r Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu. to je maxik bez radie ne?
Srpen 10, 200619 r roomster má tohle v základu A Maxi-Dot za příplatek 4500,- Proto nevím kde vzali tu fotku s tou půlkou maxíku. Ceníka ani propekt to neuvádí jako další variantu. takhle podobne to ma O2 - nahore obyc. palubni a dole maxik
Srpen 10, 200619 r Jsou jen dve varianty viz. fota vyse. Ta prvni fotka je nejaka podivna, rozhodne takovato varianta polomaxiku neni.
Srpen 10, 200619 r Autor Maverick> super, to jsi mě uklidnil. Taky se mi to zdálo divné. Ta fotka je tak kvalitní že to je spíš počítačová grafika. Prostě image fotka. Možná tam byl nějaký název stanice co se nehodil pro porspekt, tak to tak neuměle zamalovali.
Srpen 16, 200619 r A co tohle? Todle urcite neni fotomontaz, je to z testu na novinky.cz a horni cast maxi-dotu je tez nejaka jina...
Září 24, 200618 r I to podsviceni na ty prvni fotce je nesmyslny, je to fakt nejaka montaz. to podsviceni neni problem vyrobit (modre a bila pismenka) zacina mi svitat jak to vzniklo mrknete na muj maxik http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=272899
Září 24, 200618 r jinak souhlas, ze bud byla stanice v horni tretine zamalovana zamerne, nebo (coz si myslim ja) nebyla zprovoznena komunikace mezi maxikem a radiem
Září 24, 200618 r tak, tak, není to montáž, to jen Bobíkův vývojový team, a ty kroužky jsou ty stříbrný co chceš nééé, tak už jen napasovat do svých budíků, mě tak teď napadlo
Říjen 15, 200618 r A nebude tá horná časť iná preto, lebo vie zobrazovať aj farebne (žltá a červená) a spodok len svieti alebo nesvieti?
Říjen 16, 200618 r Ty horní budíky hlavně nemají nalog. palivoměr a teplotu, mají to v digitální podobě.
Říjen 25, 200618 r Dneska se mi najednou uprostřed dne vypla horní třetina MaxiDotu ( zobrazuje stanici nebo číslo skladby na CD). Vyzkoušel jsem všchno možné, ale stále se nic nezobrazuje. Ta část je sice podsvícena, ale to je tak všechno. Když by měl někdo nějakou radu, tak sem s ní. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.