kysilka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Zdravím, hledám šikovného mechanika/elektrikáře, který mi vymění přístrojovou desku za verzi s maxidotem na (F) MR2005, Elegance, s PP a zprovozní ji včetně překódování ŘJ atd. Budíky si koupím sám, potřebuju zajistit jen montáž. Preferuju kvalitu, cena až v druhé řadě. Praha a blízké okolí. Nabídky prosím zde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) OK na žiadosť som toto téma znovu otvoril, takže tí čo viete nahodiť maxík sem sa, ak to nepôjde, zamknem znovu... Editováno: 9. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jsem z Neratovic.. Delal jsem zatim tri kousky na Fabii, tak snad by nemel byt problem.. Honza Tel. 604566244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jinak radsi delam Octavie I, ale Fabia neni taky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysilka Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Díky, beru na vědomí, až budu mít přístrojovku, ozval bych se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Zdar, taky bych měl zájem. Jen mám problém se zárukou. Auto mám koupené jako nové tento měsíc. Nerad bych aby prodejce při případné reklamaci dal ruce pryč, jen proto, že mám maxíka. ICQ na mě je 260 711 376. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Pokud někdo budete chtít,udělám to na Severní Moravě včetně zajištění Maxidotu v různých kombinacích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astrana Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Pánové, nechci vypadat jako tupec.. Maxidot je velký PC v palubovce?? Nevíte někdo jak se pohybuje cena? Šel by do Fabule Ambiente 2004 r.v.?? Dík za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 šel by,no problém.Pokud chceš,zajistím-namontuji.Štramberk -více na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Jo, je to přesně co říkáš: "Maxidot je velký PC v palubovce". U cosbyho jsem byl a stálo to zato . Město pěkný, dobře tam vařej a dokonce i pivko . Teď mám v autě toto: R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Kde jsi nocoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Kde jsi nocoval? Nakonec jsme jeli do Bašky a tam u "známejch", viděl jsem je prvně . Znal jsem pouze jejich dceru a ta nebyla doma. Druhý den ráno na Lysou Horu a večer Stodolní v Ostravě. Cesta do Prahy byla náročná . R. Editováno: 17. Duben 2007, autor: Zekon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Mohu taky zajistit, jak budiky, tak jejich modifikaci i prizpusobeni- v Neratovicich...To se kvuli budikum jezdi pres pul republiky? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 jezdí jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 honza72: tak já tam jel i z důvodu, že jsem měl nové auto a potřeboval jsem najezdit nějaký ty km. Taky jsem si tam udělal tři dny volna. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak to daji ranec za cestu..Nechapu, ale asi mas nejake fluidum ) Nebo laka Tatrovacke muzeum ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 proč to nechápeš??Já jezdím třebas dělat i do Prahy.Pražáci jezdí za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Najet nejake ty km? Tak to jase snazim porad o opak a nejak mi to nejde Ale jet na druhou stranu polokoule kvuli maxiku...Ale budiz,mne by lakalo spis to muzeum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 honza72: vidíš, na muzeum jsem úplně zapoměl. Taky jsem tam byl, je to hned vedle. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Hm,muzeum v Neratovicich nemame, tak to mam teda smulu...Ale nakodovat maxidoty tu umime taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astrana Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Děkuji za odpovědi pánové... Musím se ale přiklonit na stranu Hozny72, jelikož jsem z Mělníka, tak Štramberk je pro mě podstatně dál... Jaká je prosím cena? A jak to je s částí pro rádio, když nemám origoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 2Honza72: montuješ i na Superba? Na kolik by mě to přišlo (včetně budíků)? Na Moravu se dostávám hodně málo a to tam mám všechny kamarády a rodinu :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 astrana: když nemáš origoš rádio, bude horní "třetina" černá. To samé, když ho máš a vypneš. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Presne tak. Je treba mit koncernove radio, aby byla na displeji prave pustena stanice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 V Koprivnici vari pivo? Tam je pivovar? Jejej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.