Publikováno Listopad 29, 200717 r Dneska rano sem zjistil, ze mi zacina ruzovet jeden origo xenon, nevite nekdo jak se to bude dal vyvijet ? jako jestli bude este pul roku svitit, nebo jestli si uz mam pripravit susune ? Resp., co se meni a co to stoji ?
Listopad 29, 200717 r No mě už takhle výbojka růžoví asi několik měsíců - teda možná se mi to zdá, protože jednu jsem dával úplně novou, tak to možná bude jen ten rozíl. Jinak origo ve škodovce stojí výbojka lehce přes 5.000.- ale jinak jí seženeš tady na fóru i jinde za cca. 700.-
Listopad 29, 200717 r Dneska rano sem zjistil, ze mi zacina ruzovet jeden origo xenon, nevite nekdo jak se to bude dal vyvijet ? jako jestli bude este pul roku svitit, nebo jestli si uz mam pripravit susune ? Resp., co se meni a co to stoji ? ked parkujes vonku, tak v zime sa trocha dlhsie startuju vybojky, moze to byt aj tym. ak by ti naozaj odisli, tak sa menia len xenon vybojky, konkretne D2S a lepsie menit obidve naraz.
Listopad 29, 200717 r Vymeň obe, mali by "starnúť" spolu, v bazári boli za 500/kus a to je ok cena, OSRAM alebo PHILIPS, to je jedny
Listopad 29, 200717 r V téo souvislosti by mě zajímalo, jestli stárnoucí výbojka jen mění teplotu barvy, nebo se snižuje i intenzita svitu?
Listopad 29, 200717 r Autor dikes za odpovedi, celkem se mi ulevilo, cekal sem tech 5litru za jednu, takze 700... to nema chybu. Kdo je origo vyrobce tech vybojek pro VW ?
Listopad 29, 200717 r Ano, znižuje sa aj intenzita svitu Dodávateľ D2S je mylsím len Philips, D1S dodáva OSRAM aj Philips V téo souvislosti by mě zajímalo, jestli stárnoucí výbojka jen mění teplotu barvy, nebo se snižuje i intenzita svitu?
Listopad 29, 200717 r Autor Ted sem po nich koukal v nejakejch shopech a vyrabi je kdekdo, nicmene kazdej ma jinou barvu. Vite kolik Kelvinu maji ty origo ?
Listopad 29, 200717 r Vieme, a je toho tu mrte o tých kelvinoch. 4300K, 3200lm, viac kelvinov, menej lumenov Ted sem po nich koukal v nejakejch shopech a vyrabi je kdekdo, nicmene kazdej ma jinou barvu. Vite kolik Kelvinu maji ty origo ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.