Kublajchán Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Dneska rano sem zjistil, ze mi zacina ruzovet jeden origo xenon, nevite nekdo jak se to bude dal vyvijet ? jako jestli bude este pul roku svitit, nebo jestli si uz mam pripravit susune ? Resp., co se meni a co to stoji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No mě už takhle výbojka růžoví asi několik měsíců - teda možná se mi to zdá, protože jednu jsem dával úplně novou, tak to možná bude jen ten rozíl. Jinak origo ve škodovce stojí výbojka lehce přes 5.000.- ale jinak jí seženeš tady na fóru i jinde za cca. 700.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Dneska rano sem zjistil, ze mi zacina ruzovet jeden origo xenon, nevite nekdo jak se to bude dal vyvijet ? jako jestli bude este pul roku svitit, nebo jestli si uz mam pripravit susune ? Resp., co se meni a co to stoji ? ked parkujes vonku, tak v zime sa trocha dlhsie startuju vybojky, moze to byt aj tym. ak by ti naozaj odisli, tak sa menia len xenon vybojky, konkretne D2S a lepsie menit obidve naraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Vymeň obe, mali by "starnúť" spolu, v bazári boli za 500/kus a to je ok cena, OSRAM alebo PHILIPS, to je jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 V téo souvislosti by mě zajímalo, jestli stárnoucí výbojka jen mění teplotu barvy, nebo se snižuje i intenzita svitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 dikes za odpovedi, celkem se mi ulevilo, cekal sem tech 5litru za jednu, takze 700... to nema chybu. Kdo je origo vyrobce tech vybojek pro VW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Phillips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ano, znižuje sa aj intenzita svitu Dodávateľ D2S je mylsím len Philips, D1S dodáva OSRAM aj Philips V téo souvislosti by mě zajímalo, jestli stárnoucí výbojka jen mění teplotu barvy, nebo se snižuje i intenzita svitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ted sem po nich koukal v nejakejch shopech a vyrabi je kdekdo, nicmene kazdej ma jinou barvu. Vite kolik Kelvinu maji ty origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Vieme, a je toho tu mrte o tých kelvinoch. 4300K, 3200lm, viac kelvinov, menej lumenov Ted sem po nich koukal v nejakejch shopech a vyrabi je kdekdo, nicmene kazdej ma jinou barvu. Vite kolik Kelvinu maji ty origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 29. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Dik za moudra, jdu patrat po tech Kelvinech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 osram svítí víc do žluta oproti bělejším philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.