Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? :)

Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel.

Vloženo
Občas se dostanu do situace, kdy bych potřeboval vědět kódy a názvy barev auta a to nejenom svého, neexistuje náhodou, respektive nemáte někdo vzorník s názvem a kódem všech barev používaných škodovkou na fabie nebo oktávie? :)

Pokud už něco takového na foru existuje tak se omlouvám, já jsem to nenašel.

Někde to tu je ;)

Vloženo (editace)

Diamantová metalíza tem síce je , ale tam je napísané 1B1B a ja mám B8B8 tak neviam, kód farby 9102 ale sedí.

Mimochodom keď sa už bavíme o farbách, pred rokom som kúpil opravnú sadu od škodovky, farba+lak a je dosť zhustnutá, čím sa dá nariediť?

Editováno: , autor: lars
Vloženo
červená základní metalíza - 9770 :palec2:

nádherná barvička, ale v seznamu je jako oranžová cayenne metalíza..ovšem dle TP je to opravdu červená základní metalíza

Vloženo

Prosím ešte raz o radu : Čím nariediť originál škoda lak. Mám to zvlášť farba a lak, strieborná metalíza. Lak mi za rok dosť zhustol. Vďaka.

Vloženo

Acetón C6000 neexistuje,to je blbosť a dlhodobý mýtus,pretože riedidlo C6000 obsahuje toluén a niekoľko ďaľších rozpúšťadiel.Ak acetón nemôžeš zohnať v predajni farby-laky,prípadne v nejakej drogérii,ostáva už len orientovať sa na nejakú predajňu chemických potrieb a zohnať Acetón čistý alebo Acetón p.a.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...