Přejít na obsah

nms

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem nms

  1. nms

    Xenony

    Měl jsem něco takového vlastní tvorby, je pak ale problém s místem za světlometem = xenon je holt větší macek. Tohle zajistí jen svícení, neřeší to M-S komunikaci, K-line ani regulaci náklonu. Komplet přestavba se vším všudy obnáší rozstřelit půl auta - mě to trvalo nějakých 10 hodin a těch k*rev, co při tom padlo - ale zase je to skoro jak z fabriky.
  2. V autoškole Daewoo Matiz , pak Felda 1.3, 1.6, Audi A4, Fabia 1.4 MPI, 1.4 16V, Octavia 1.9 TDI, VW Caddy něco málo Peugeot 405 SRDT, Opel Omega 3.0 V6, Saab 95 a teď Tour I 1.6 MPI .
  3. Tak přidám i svou zkušenost: tempomat (akorát mi na něj chybí kontrolka) i automatické zamykání šlape jak hodinky a věřím, že jsem u MRS nebyl naposled. Bouračka děkuje
  4. Mám stejnou zkušenost - OI TOUR 2005 74kW. Rozjezd OK, po zařazení dvojky škubání jak svině, ne tak pokud ještě uberu plyn. Trojka a výš už OK, ale po rychlém ubrání plynu (ale až na doraz) při jakékoliv rychlosti sebou auto cukne a škubne se šaltpáka. Jak to tady čtu, tak to bude asi potenciometr (anebo přece jen silentbloky ?)
×
×
  • Vytvořit nový...