Přejít na obsah

dressi7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dressi7

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Máš asi na mysli verzi Waze, ne..? Pod tímto kódem žádná aplikace AA není.
  2. Zdravím...taky se Vám stalo, že nejde rozjet AA...? Žádná z aktuálních verzi nejde nainstalovat. Beru zpět, nakonec se mi podařilo nainstalovat verzi 2.3.716603-release
  3. AndoidAuto je naprosto skvělá věc, nevím o čem tady píšeš, kolego. Je třeba jen stáhnout tu správnou verzi aplikace a budeš koukat co všechno dovede. Žádná jiná navigace neumí to, co mapy od Googlu v AA. Stačí hlasově (přes tlačítko na volantu) zadat jméno nebo název sídla a navigace Tě dovede absolutně přesně i s několika možnostmi trasy. Osobně ji používám už půl roku. A pokud se týká Spotify, ukažte mi jinou apku ve svých vozech, kde si můžete poslechnou všechny novinky v muzice "na jednom místě". Zasílám číslo aktuální verze, která opravdu funguje bezproblémově: 2.1.704903-relase. Už aby byla ofiko v ČR. Pro upřesnění - AA používám na Samsung Galaxy S7.
  4. Zdravím kolegové. Máte někdo nějaké praktické zkušenosti se zařízením "chytré auto" od T- Mobile...?
  5. Bohužel jsem zjistil, že to můj telefon (Samsung Galaxy S4) nepodporuje. Kde soudruzi ze Škodovky zase udělali chybu...????????? Kdyby ten telefon byl 10 let starý, tak to pochopím.
  6. Mám to tedy kolegové superbáci chápat tak, že když se připojím pomocí káblu přes Smartlink, tak budu moci ovládat svou navigaci v telefonu přes displej svého Bolera...?
×
×
  • Vytvořit nový...