Přejít na obsah

sovereign

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sovereign

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Ono se jedna v globalu o motor ktery dnes stoji cca 182 tisic. Kdyz tuto sumu vynasobis poctem chudaku kteri si ho koupili a odesel jim tak zjistis ze to je podobna zalezitost. Blbost je ze se poskozeni nedokazi zasadit o reseni spolecne. Firma o tomto problemu vi a nekterym byla skoda uznana. Ja nejsem scientolog jen jako ty kdyz neco udelam spatne tak to priznam a chovam se profesionalne myslim ze na druhe strane skoda auto by se mohla chovat nejenom profesionalne ale i eticky.
  2. Pochopitelne zdrojem informaci by na zaklade dat znackovych servisu a pripadnych partneru mela vydat skoda auto servisni dopis nebo bulletin a u techto motoru vymenit klikove hridele. Chudaky kterym to.uz prasklo repasovat motor. Znackove servisy tuto informaci nepodaji a Skoda auto ze znamych duvodu take ne. Chovaji se v tomto pripade neobchodne a predevsim neprofesionalne. Kdyz budes patrat tak ti to neda velky problem a zjistis jak velky pruser fabriky to je. Mlci. Probrat by je mohla zaloba jako to udelali v Americe na VW. Poskozeni by se meli prostrednictvim.jednoho pravnika dat dohromady. Tecka. Myslim ze i media by to prevzala. Nepodcenujte tuto vec. Muze se stat ze ti to.praskne v Chorvatsku na dalnici nebo na tech nasich a kvuli lajdactvi fabriky jinych okolnosti te smete a zabije auto nebo kamion. I to se muze stat. To co tu pise autor tematu je i.o zdravi a bezpecnosti kdyz nad tim premyslim.
  3. Zaruka je specificka vec. Tady se jedna o vadu technologicko vyrobni povahy. U velkych firem se vyhodnocuje spolehlivost a kvalita materialu. Stesti je z pohledu zaruky na strane vyrobce. Ostuda ovsem take. Kliky v nejakem poctu mohou prasknout ale u motoru BMM je to neco jineho. U spatne navrzenych a vyrobenych agregatu se muze zavada projevit od urciteho poctu cyklu ty mohou vychazet mimo.zaruku. Za to vynit provozovatele auta a jejich spatnou nebo nejasnou udrzbou je nesportovni a zbabele.
  4. Vazeni, tento motor je skutecna casovana bomba. JEDNA se o vadu ,,za kterou je odpovedny vyrobce motoru. Pochopitelne vetsinou praskne u valce c.1 po garancni zaruce velkemu poctu provozovatelu. Jedine reseni je podat hromadnou zalobu jako to udelali v americe s vozy VW na emise. Kazda slusna firma by tento problem resila. Je to nase chyba ze se nejsme jako poskozeni kontaktovat a resit pravni cestou. JE TO OSTUDA KONCERNU SKODA AUTO.
×
×
  • Vytvořit nový...